WordPress bureau

WordPress bureau COMMAR.

Als WordPress bureau maken we van jouw website een renderend succes! 

Werken met een kundig en ervaren WordPress bureau?

Dan is COMMAR je match! Vanuit hartje Dordt bouwen, optimaliseren en onderhouden we WordPress websites voor bedrijven en organisaties uit heel Nederland. Hoe we jou van dienst kunnen zijn? Dat werken we uit op deze pagina.

In de achterliggende jaren hebben we als WordPress bureau meer dan 60 websites en webshops met WordPress als CMS gebouwd. We kennen de ontwikkelingen, de tools en weten precies waar de kansen en uitdagingen van WordPress liggen. 

Specifiek zijn we goed in het maken van conversiegerichte marketingwebsites in combinatie met de inzet van online marketing, zoals SEO en SEA. Zodat je website ook daadwerkelijk new business gaat opleveren.

Gespecialiseerd in Elementor

We maken onze websites met de pagebuilder Elementor, waarmee we meer dan 5 jaar ervaring hebben. Zo hebben we inmiddels meer dan 200 websites met Elementor gemaakt. Door deze ervaring worden we, vaak ook door andere webbureaus, ingevlogen als Elementor specialist.

We geven op deze pagina een omschrijving van wie we zijn en welke dienstverlening we bieden. Direct contact met ons opnemen? Stuur een mail of bel ons.

info@commar.nl078 780 2375

Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Online marketing dashboard

COMMAR; jouw WordPress bureau

Gewaardeerd en vertrouwd door (middel)grote Mkb’ers, (semi)overheidsorganisaties, maar ook Zzp’ers. Onze klantenkring is divers, maar ons doel voor iedere klant op hoofdlijnen hetzelfde: Rendement halen uit de website.

Dat doen we door gebruiksvriendelijke en conversiegerichte websites te ontwikkelen, maar ook te zorgen voor relevant verkeer middels online marketing.

We zijn gevestigd in de binnenstand van Dordrecht en werken met een klein team specialisten aan uitsluitend WordPress websites. Al vanaf 2018 heeft het WordPress CMS ons enthousiasme gewonnen en noemen we onszelf een WordPress bureau. WordPress biedt zoveel mogelijkheden voor grote en kleine bedrijven of organisaties, met veel of weinig budget.

Van ondernemende klanten die vooruit willen en online zien als een kans voor new business, gaat ons hart sneller kloppen. Net als hun, zijn ook wij resultaatgericht. Dat merk je in een samenwerking. 

We willen ook van jouw project een succes maken. Daarom geven we altijd ook inzicht in de kansen en potentie van je website op het gebied van online marketing. Zo weet je altijd vooraf welke posities in Google je kunt bemachtigen en hoeveel verkeer je dat gaat opleveren.

Kladblok met pen

Onze diensten als WordPress bureau

We gaven je eerder al een opsomming van onze dienstverlening als WordPress bureau. Per onderdeel geven een korte toelichting:

1. Ontwikkeling van een WordPress website

Misschien gaat ons hart wel het snelste kloppen van het ontwikkelen van websites. Dat doen we altijd in het WordPress CMS. We realiseren altijd een eindproduct dat past bij jouw business en jouw doelgroep gaat overtuigen om de gewenste actie uit te voeren. Zoals opnemen van contact, het aanvragen van een brochure of het kopen van een product.

We zijn zo gecharmeerd van WordPress omdat we overtuigd zijn dat het alles in zich heeft om te komen tot resultaatgerichte marketingwebsites. Maar ook door de continue innovatie die WordPress doormaakt middels de enthousiaste WordPress community. Daarmee is het voor nu en de toekomst de beste en slimste keuze.

Het gebruikersgemak van de bezoeker en de beheerder staat voor ons centraal in de ontwikkeling van een WordPress website. Om die reden nemen we vooraf ruim de tijd om de structuur en de verschillende doelen en call to actions te bepalen. Zo zorgen we dat een website altijd overzichtelijk is en makkelijk navigeerbaar. Ook zorgen we voor eenvoudige dashboards waaruit de beheerder van de website zelf eenvoudig alle content kan aanpassen.

Wanneer we als WordPress bureau een website ontwikkelen, doorlopen we standaard een aantal stappen:

 1. Voorstel website, inclusief bepaling structuur.
 2. Design
 3. Techniek
 4. Content
 5. Livegang

Natuurlijk lopen sommige fases weleens naast elkaar, of pakken we in de fase van het toevoegen van de content weer eens terug op zaken die te maken hebben met het design.

Voor meer informatie over onze dienstverlening rondom de realisatie van WordPress websites en webshops, bezoek dan onze dienstenpagina ‘Websites’.

Om elk websitetraject tot een succes te maken, hebben we een website checklist gemaakt. 

2. Optimalisatie van een WordPress website

Heb je al een website, maar denk je meer er te kunnen uithalen of zijn er nieuwe wensen ontstaan? Als WordPress bureau kijken we graag met je mee en geven advies over de mogelijkheden van optimaliseren. Zijn we bekend met de systemen en tooling waarmee jouw WordPress website is ontwikkeld? Dan pakken we het graag ook operationeel voor je op.

Een belangrijk onderdeel is voor ons de technische scan. Daarmee meten we precies door op welke gebieden je website al wel goed scoort, en waar de verbetermogelijkheden liggen.

Benieuwd naar zo’n scan? Laat het ons weten via het contactformulier, onderaan deze
pagina.

3. Technisch onderhouden van een WordPress website

Het WordPress CMS en bijbehorende plugins zijn altijd in ontwikkeling. Goed onderhoud is daarom essentieel voor de technische stabiliteit van je website, maar ook voor de resultaten in de zoekmachines. Standaard verzorgen wij daarom na de realisatie van een website altijd ook het onderhoud. Ook voor websites die niet door COMMAR zijn ontwikkeld zorgen we voor het onderhoud.

Meer over het belang van updaten, maar ook wat er precies moet worden geüpdatet, vind je uiteengezet op deze pagina.

Hand op toetsenbord

4. Keuzes voor de juiste tooling binnen WordPress

WordPress biedt heel veel mogelijkheden. Maar zeker niet alle mogelijkheden zijn de juiste keuze voor je websites. Sommige plugins kunnen je website bijvoorbeeld flink vertragen of zelfs beschadigen. Ook zeker niet alle websitethema’s bieden de beste prestaties.

Vanuit onze ervaring als WordPress bureau weten we op het gebied van functionaliteiten waar je beter niet voor kunt kiezen, maar vooral ook wat juist wel van toegevoegde waarde is voor je website.

We geven je graag advies over het gebruik van:

 • Een geschikte pagebuilder;
 • Beveiligingsinstellingen;
 • Gebruik van plugins;
 • Contactformulieren;
 • Thema van de website;
 • Etc..

5. Hosten van een WordPress website

Elke website heeft een domeinnaam en hosting nodig om een plek te krijgen op het internet. Wij bieden hosting aan die specifiek is gericht op het hosten van WordPress websites. Daarbij bieden we twee varianten:

 • Shared webhosting
 • VPS hosting (Virtual Private Server)

Shared webhosting is ons reguliere hostingpakket. Geschikt voor vrijwel elke website van een ZZP’er tot middelgrote MKB’er. Met VPS hosting halen we absolute topprestaties als het gaat om laadtijden. Bij onze hostingpakketten zit webmail standaard inbegrepen (ook instelbaar in andere mailprogramma’s).

Meer informatie over het hosten van een WordPress website of benieuwd naar de tarieven? Laat het ons weten via het contactformulier!

6. Vindbaar maken in Google van een WordPress website

Wij zijn als WordPress bureau niet alleen goed in het ontwikkelen en optimaliseren van websites, maar we zorgen ook voor relevant verkeer. Bezoekers die al gericht op zoek zijn naar jouw diensten of producten. Dat doen we door de inzet van SEO, SEA en Social Ads.

Wanneer we een website ontwikkelen, geven we vooraf altijd inzicht in de zoekvolumes van zoekwoorden die voor jou interessant zijn. Per zoekwoord geven we daarbij aan hoe makkelijk of moeilijk het zal zijn een hoge positie te behalen.

Nadat we een WordPress website hebben opgeleverd, blijven we graag aangehaakt voor de online marketing. Zo ondersteunen we je van A tot Z om een succes te maken van jouw online positionering.

Kennismaken?

Drink een (digitale) kop koffie met ons en verken de mogelijkheden van ons als WordPress bureau voor jouw business! We zien er naar uit. Laat een bericht achter in het contactformulier of bel ons.

Sparren met een WordPress bureau?

Maarten van Lit
Website specialist

+31 6 187 01 737

Inhoud van deze pagina

Onze expertise inzetten.

Samenwerken met ons? Met enthousiasme zetten we onze kennis in voor jouw project.