online marketingbureau Dordrecht COMMAR - Jeroen wijst online dashboard aan

Adverteren via Google Ads (SEA).

Jouw dienst, product of aanbod aan het licht brengen in de zoekmachine van Google en moderne Google Ads opties toepassen.

Adverteer via Google Ads (SEA)

Klanten vinden via Google? Wordt vindbaar in dé zoekmachine. Google Ads biedt een aantal interessante advertentiemogelijkheden:

  • Google Zoekmachine

  • Plaatsing op websites (beeldadvertenties)

  • YouTube

  • Google Shopping

  • Gmail

Google Ads uitbesteden

Daarom, Google Ads met COMMAR

Samenwerken met Google Ads specialist COMMAR uit Dordrecht biedt een aantal voordelen, waaronder:

 

Je bent direct vindbaar op Google 🔎 

Campagne klaar? Direct vindbaar. COMMAR koopt advertenties voor je in. Na livegang ben je direct vindbaar bij jouw gewenste doelgroep en op zoekopdrachten die aansluiten bij jouw aanbod.

 

Betaal pas wanneer iemand klikt 👉🏼 

CPC (cost per click) is een belangrijke term binnen Google Ads. Je betaalt enkel als iemand op je advertentie klikt en daarmee op jouw website terecht komt. 

 

Resultaat 24/7 inzichtelijk 📊 

Google Tag Manager, Google Analytics 4 en het COMMAR dashboard. Dé belangrijkste tools om jou de service te bieden dat je 24/7 inzicht hebt in jouw websiteverkeer, klikken, engagement en conversies, aankopen of leads. Zo weet je precies wat een investering aan Google Ads kost én vooral oplevert.

 

Periodieke evaluatie van resultaat ✅

Adverteren spannend? Niet als we alles samen rustig doornemen. Periodiek heb je contact met Google Ads specialist Jeroen en evalueren we het resultaat. Creatieve ideeën of een ander budget? Samen komen we tot de beste oplossing.

 

Professioneel beheer 🎓 

Google Tag Manager, Google Analytics 4 en natuurlijk Google Ads. De benodigde certificaten en ervaringen zijn binnen. Als Google partner hebben wij regelmatig contact met Google om ook alle nieuwe campagnestrategieën op jouw account toe te passen. Inmiddels hebben we ruim 5 jaar intensieve ervaring met Google Ads technieken.

 

Bewezen trackrecord 🌱 

We doen het niet voor het eerst. Bij diverse organisaties heeft COMMAR Google Ads een belangrijk instrument gemaakt in het marketingplan. Voor nieuw personeel, maar ook voor e-commerce, zakelijke dienstverlening en niche-markten.

Wij zetten Google Ads in voor o.a.:

 

Als jij wilt profiteren van de voordelen van Google Ads en wilt samenwerken met een professioneel bedrijf in Dordrecht, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Google Ads? In 3 stappen voor je geregeld

Stap 1: Online analyse

COMMAR heeft geïnvesteerd in geavanceerde tooling om de online markt te onderzoeken.

Wat doen concurrenten? Hoe vaak zoekt men op jouw gewenste zoekwoorden en wat betaal je nu voor een klik? We weten het!

Valt er niets te bereiken? Ook dan zullen we eerlijk communiceren. Dit kan zijn omdat klikprijzen te hoog zijn, je bijvoorbeeld te veel concurrentie hebt van grote spelers als Coolblue of Bol.com of wanneer je eigen website niet goed functioneert.

Hoe cliché ook, de basis moet goed zijn en de marktomstandigheden gunstig. Dat willen we graag voor je onderzoeken voor we starten.

 

Stap 2: We zorgen ervoor dat je weet hoe elke cent benut wordt

Meer klikken, meer klanten. Maar is dat wel echt zo? Via Google Tag Manager en Google Analytics 4 krijgen we webverkeer en behaalde doelen via campagnes inzichtelijk. Zo weet je precies hoeveel je voor al die nieuwe websitebezoekers en klanten betaald. Wel zo handig.

Ons COMMAR dashboard geeft jouw een transparante weergave van de kosten en resultaten.

 

Stap 3: De advertenties staan live én we houden ze in de gaten

Campagne aan? Vertrouw op onze scherpe blik. Juist aan de start van een nieuwe campagne willen we goed monitoren waar jouw budget heen gaat.

Liever zelf de controle? Die is er. Met het COMMAR dashboard bieden we onze klanten 24/7 toegang tot de investering aan Google Ads en daarmee alle bereikte internet gebruikers.

Wat gaat Google Ads kosten, COMMAR?

Hoewel we je graag om de koffie uitnodigen, kunnen we ons voorstellen dat je eerst meer wilt weten over de kosten van Google Ads.

Daarvoor download je onze SEA-brochure. Hier leggen wij kort uit wat we doen, wat je kunt verwachten en wat dat dan wel mag kosten.

We hebben voordelige pakketten, maar zijn ook in te schakelen voor consultancy of training over Google Ads. Neem hiervoor contact op via het contactformulier.

Vraag onze SEA-brochure aan:

Samenwerken met COMMAR, zij gingen je voor

COMMAR is gevestigd in vesting “Vredenburg” in Dordrecht. Een pakhuis uit het jaar 1776, waarbij vensters met grote luiken uitzicht bieden over de Merwede, het meest bevaren stuk water in Nederland. We bedienen klanten uit de Drechtsteden, maar ook regio Rotterdam en Goeree-Overflakkee zijn ons welbekend.

 

Personeel voor het Albert Schweitzer ziekenhuis via Google Ads

Personeelskrapte in de zorg. Algemeen bekend en het ziekenhuis in Dordrecht doet hier iets aan. Dankzij meer dan 10.000 Google Ads advertenties voor het Albert Schweitzer vinden we toch de speld in de hooiberg. Van verpleegkundigen tot artsen.

Hoe we dat aanpakken lees je in onze casus over het Albert Schweitzer ziekenhuis.

 

Verheij Integrale Groenzorg zet in op Google Ads

Verheij zet alles op groen, wij zetten alles online. Google Ads advertenties voor nieuw personeel, voor nieuwe groenconcepten en ontwikkelde diensten van dit groenbedrijf uit Sliedrecht.

Een veelzijdige aanpak van Google Ads zorgt voor een florerende business. Hoe dat kan voor Verheij leest u in onze Verheij Casus.

 

LiVastGO gaat voor beter met Google Ads

Deze makelaar van Goeree-Overflakkee heeft na een nieuwe COMMAR website ook de smaak te pakken met online advertenties. Zoek maar eens op “Makelaar Goeree-Overflakkee”. De kans is groot dat je niet meer om LiVastGO heen kunt. Een must in de huidige woningmarktsituatie.

 

Ook samenwerken? Vul hieronder het contactformulier in! 

Sparren over online advertising?

Jeroen Terhoeve
Google Ads specialist 

+31 6 38 14 14 86

Sparren?

Jeroen Terhoeve
Google Ads Specialist

06 381 414 86
jeroen@commar.nl

Vrijblijvend meer weten?.

Ontdekken is leuk! Wij brengen graag jouw Google Ads opties aan het licht.