maarten en jeroen op bank in dordrecht

SEA & Social media advertising.

Ben jij in staat om potentiële klanten te vertellen wat je doet? 

Adverteren via Google Ads (SEA)

Alles is te koop. Zo ook een toppositie in Google. Google Ads is hét inkoopnetwerk van Google. Niet alleen is het de veiling van alle topposities in Google. Je kunt er ook bekendheid kopen via Display-banners, YouTube videoreclame en remarketing.

De mogelijkheden zijn onbegrensd. Met kennis van zaken kun je veel rendement halen in de marketingmachine van Google PPC (Pay Per Click).

Jouw advertentiebudget optimaal benutten? Dan vraag je uiteraard een SEA-specialist. Als volger van Google’s laatste trends en jarenlange ervaring met Google is COMMAR graag jouw partner om online alles uit de kast te trekken.

Zo werkt een SEA-traject met COMMAR

Allereerst heb jij een uitdaging. Je wilt bijvoorbeeld meer naamsbekendheid, klanten of bestellingen.

Jeroen schuift aan om het advertentielandschap voor je uit te tekenen. Daarbij voert hij een zoekwoordenonderzoek uit naar klikkosten (CPC) en brengt hij alle opties in kaart in een voorstel.

 

Een aantal opties zijn:

  • Adverteren op zoekwoorden in Google’s zoekmachine
  • Met Displaybanners jouw doelgroep benaderen op websites die ze bezoeken
  • Korte filmpjes of advertenties plaatsen op YouTube bij relevante video’s
  • Een Google Ads Shopping campagne voor jouw webshop
  • Remarketing inzetten op bezoekers die nog niet hebben geconverteerd
 
 

Uit het advertentievoorstel volgt een voorgesteld budget met prognose van de resultaten. Daarbij kijken we uiteraard ook naar de concurrentie en bewegingen in het zoekverkeer.

Campagnes worden bij een GO! gebouwd, de website wordt doorgemeten en alle data zal opgeslagen worden. Via je eigen dashboard kun jij altijd het inzicht bewaren in kosten en resultaten. Wij werken transparant en zijn benaderbaar voor al je vragen. 

Ondertussen zullen we jouw campagne optimaliseren, alle data analyseren en hiervoor een rendabele campagne nastreven. Zodra jouw campagne oplevert kunnen we opschalen en profiteren van de moderne manier van adverteren.

We sturen altijd op resultaat, ROI, ROAS of conversie. Hiervoor stellen we graag jouw website in met Google Analytics (4), Google Tag Manager en de Facebook Pixel. Profiteer daarmee van data optimalisatie!

bureau commar - jeroen en maarten

Social Media Advertising

Vergroot je naamsbekendheid, boost jouw merk, vind klanten of werf personeel. Leads zijn binnen te koppen met een strategische inzet van social media. 

Instagram

Beeld blijft nu eenmaal langer hangen. Spreek (jong) publiek aan met opvallende content, video’s, story’s. #Insta is hét platform voor de persoonlijke touch.

Facebook

Adverteren op Facebook is betaalbaar en doelkrachtig. Dankzij uitgebreide targetingmogelijkheden kunnen we jouw ideale doelgroep vakkundig benaderen.

LinkedIn

Prijzig, maar wel de weg om de zakelijke markt aan te boren. Laat advertenties zien aan werkzoekenden, promoot content specifiek gericht aan een bepaalde branche en zet je eigen bedrijf op de kaart in jouw regio.

Sparren over online advertising?

Jeroen Terhoeve
Specialist online marketing 

+31 6 398 979 41

Sparren?

Jeroen Terhoeve Advertising-specialist  06 398 979 41 jeroen@commar.nl

Vrijblijvend meer weten?.

Ontdekken is leuk! Wij brengen graag jouw SEA en Social Media opties aan het licht.