Website checklist

Website checklist.

Wat mag je echt niet vergeten als je een website maakt? We helpen je graag op weg!

Check? Check!

Natuurlijk moet er vanuit strategisch oogpunt eerst een helder plan liggen waarin de doelen helder zijn. Maar praktisch zijn er ook tientallen vinkjes te zetten voordat een website live kan. Om structuur te brengen in onze websitetrajecten maakten we daarom een checklist.

De 7 aandachtsgebieden van onze checklist

Onze checklist hebben we onderverdeeld in 7 zeven aandachtsgebieden. Deze aandachtsgebieden zijn weer onderverdeeld in meer dan 50 checkpoints. Vanuit onze integrale focus op resultaatgerichte marketingwebsites en daarmee ook op online marketing, zijn dit de aandachtsgebieden die wij gebruiken in onze checklist:

  1. Navigatie
  2. Design
  3. Content
  4. Techniek
  5. SEO Techniek
  6. Online marketing
  7. Livegang

Waarom werken wij met een checklist?

Eerlijk is eerlijk, we hebben (te) lang zonder checklist gewerkt. Veel hiervan zit natuurlijk ook in onze persoonlijke kennisbank, ofwel in ons geheugen. Vanuit het oogpunt van efficiëntie hebben we toch de keuze gemaakt om een overzichtelijke checklist te maken. Het niet werken met een checklist had namelijk tot gevolg dat we sommige zaken onnodig meermaals controleerde. En fair enough, we zijn net mensen, we vergaten ook weleens wat.

Ook werken met een checklist?

Standaard sturen wij onze klanten de checklist mee met onze voorstellen. Daarmee krijgen zij een beter beeld van wat we nu precies uitvoeren en gaan neerzetten. Wil jij ook graag inzicht krijgen in de website checklist die wij gebruiken? Laat je mailadres achter via onderstaand formulier, dan sturen wij ‘m je snel toe. Doe er je voordeel mee!

Zekerheid voor jouw website?

Alles goed geregeld hebben, zeker weten dat je een kwalitatieve technische website hebt die klaar is om topposities te ranken in Google? Dan gebruiken we onze checklist ook graag voor jouw project.

Met COMMAR voor jouw websiteproject kies je voor een partij met veel focus op resultaatgerichte marketingwebsites. Wij hebben zowel specialisme als de tooling om onderscheidend te presteren en succesvolle conversiekanonnen te realiseren. We verwijzen je graag door naar onze casussen die ingaan op de praktijk van ons werk.

Download de website checklist

Meer over dit onderwerp:
Websites  |  Webshops | Hosting en onderhoud  |  Campagne website

Inhoud van deze pagina

Onze expertise inzetten.

Schakel onze kennis van web en online marketing in voor jouw project.