Elementor specialist

Waarom wij als Elementor specialist kiezen voor Elementor.

Ontdek de 7 voordelen van Elementor als pagebuilder voor jouw WordPress website.

Create websites, design your future - Elementor

Zoals Elon Musk de wereld van elektrische auto’s heeft veranderd, zo heeft Elementor de wereld in het (WordPress)website-landschap veranderd.

Frustraties van marketeers die tegen beperkte ontwikkelings- of budgettaire mogelijkheden aanliepen, zijn met Elementor wat ons betreft, als Elementor specialist, verleden tijd. 

We duiken in dit artikel verder in de mogelijkheden, voor- en nadelen en vertellen graag meer over ons specialisme. Daarnaast kijken we naar de 7 grootste voordelen van Elementor. 

COMMAR heeft al ruim 6 jaar ervaring met Elementor. Inmiddels hebben we meer dan 200 websites gemaakt in deze pagebuilder.

Vanwege onze specialistische kennis van Elementor, worden we veel ingeschakeld voor realisatie, onderhoud en advies (ook voor andere webbureaus).

Meer informatie? Neem contact op

De 7 voordelen van Elementor

 1. (Bijna) alles is mogelijk
 2.  Werk slim en snel dankzij sjablonen en standaarden
 3. Dynamische content mogelijk met integratie van Advanced Custom Fields
 4. Weinig plugins nodig
 5. Continue ontwikkeling
 6. Elementor is stabiel
 7. Ideale tool voor marketeers en resultaatgerichte websites
 

Reden 1: (Bijna) alles is mogelijk 

Maar dan ook echt heel veel. Designtechnisch zijn er weinig uitdagingen die we niet met Elementor voor elkaar krijgen. De pro-versie heeft alles om veel meer dan een doorsnee website te creëren. Daarnaast maken we graag gebruik van de add-ons van Crocoblock, waarmee we ook op het gebied van functionaliteiten beschikken over een enorm diverse toolkit.
 
Natuurlijk is op technisch gebied niet alles met Elementor te realiseren. Specialistische kennis van WordPress en techniek is en blijft een basisvereiste voor het kunnen opleveren van professionele, vindbare en converterende websites. Als Elementor specialist en WordPress professionals hebben we deze kennis uiteraard in huis.
 

Reden 2: Je kunt snel en slim werken door het gebruik van sjablonen en standaarden

Elementor heeft al vanaf het begin vol ingezet op gebruikersgemak van de creator. Binnen Elementor kun je handig de standaarden instellen voor de lettertypen (grootte, font, instelbaar per H-titelvariant en bodytekst). Handig is ook de mogelijkheid om een standaard kleurenpalet in te stellen.

Naast het instellen van de standaarden onderscheid Elementor zich door het gebruik van sjablonen. Het is mogelijk voor de verschillende post-types een standaardsjabloon in te stellen. Daarbij kan gebruikt gemaakt worden van de dynamische widgets, zoals paginatitels, de post-contentwidget, auteur, datum en tijd, enzovoorts. 

Het is zelfs mogelijk om per post-type categorie een sjabloon te maken. Zo kun je binnen de pagina’s bijvoorbeeld standaard kiezen voor template 1, template 2 of template 3.

Een groot voordeel hiervan is de aanpasbaarheid en de consistentie van het design. Wanneer je een aanpassing doet in het sjabloon, wordt deze designwijziging automatisch doorgevoerd bij alle berichten waar het betreffende sjabloon staat ingesteld.

Reden 3: Elementor biedt veel mogelijkheden voor dynamische content en heeft een perfecte integratie met Advanced Custom Fields

Bij reden twee stipten we al kort de mogelijkheden van dynamische content aan. De mogelijkheden daartoe worden met de integratie van de plugin ‘Advanced Custom Fields’ (ACF) verveelvoudigd.

Want de integratie van ACF met Elementor maakt het mogelijk om de websitecontent ook beheerbaar te maken voor de niet Elementor specialist

Vanuit het Elementor design worden er koppelingen met deze ACF-velden gemaakt. Bijvoorbeeld met een tekstveld, een afbeelding of een knop. Zo kan de content van een Elementor website volledig worden beheerd door iedereen die ook maar een klein beetje thuis is in WordPress.

Voor het grootste gedeelte van onze klanten leveren wij de website op met een complete integratie van ACF. Daarmee maken we de content toegankelijk en wijzigbaar voor iedereen die de website beheert, en niet alleen voor de Elementor specialist.

Reden 4: Standaard weinig aanvullende plugins nodig

Deze reden spreekt voor zich. Elementor is zo veelomvattend dat we voor een basiswebsite weinig aanvullende plugins nodig hebben. Natuurlijk rusten we wel elke WordPress standaard uit met plugins die nodig zijn voor de beveiliging en online marketing.

Voor de meer geavanceerde websites zijn vaak enkele aanvullende plugins voldoende. Met bijvoorbeeld Crocoblock komen we in de praktijk vaak al heel ver.

Omdat we als Elementor specialist geen fan zijn van overbodig veel plugins, ook vanuit het oogpunt van veiligheid en prestatie, kiezen we in enkele gevallen voor maatwerkontwikkeling. Denk daarbij aan koppelingen tussen WooCommerce en een specifiek CRM.

Reden 5: Elementor blijft top-of-the-bill door continue ontwikkeling

Achter Elementor staat een solide en stabiele organisatie, met onder meer developers en designers. Hierdoor komen er bijna wekelijks nieuwe updates waarin nieuwe features worden uitgerold. 

Een sterke organisatie, een sterke visie en intensief contact met de eindgebruikers maakt het verschil ten opzichte van andere pagebuilders. Één van de belangrijke redenen waarom wij hebben gekozen Elementor specialiast te worden.

Reden 6: Elementor is stabiel en blijft stabiel

Al meer dan 8 miljoen (!) websites zijn er met Elementor gemaakt. Met deze aantallen zijn er talloze partijen die grote belangen hebben bij het functioneren van Elementor. Daarvan is Elementor zelf diep doordrongen. Kwaliteit en stabiliteit zijn niet voor niks belangrijke speerpunten.

Door de regelmatige updates wordt de stabiliteit continue gewaarborgd. Daarnaast zijn de eindgebruikers actief betrokken bij de ontwikkeling. De enorme community, het gezamenlijk belang en de stevige organisatie en bedrijfsvisie maakt Elementor stable as a rock.

Reden 7: Het is bij uitstek de tool voor marketeers en resultaatgerichte websites

Ook wij zijn van huis uit marketingspecialisten. Altijd op zoek naar de beste tooling om marketingideeën te kunnen verwezenlijken. Vrij te zijn van de halsstarrige wereld van de code en ontwikkeling. Te kunnen realiseren wat het meeste resultaat oplevert.

Vanuit die behoefte hebben wij een thuis gevonden bij Elementor. Daarom worden wij als Elementor specialisten vooral ingevlogen door bedrijven die met hun website resultaat willen boeken, de potentie van online marketing willen benutten. 

Als Elementor bureau staat de bouw van een website voor ons daarom nooit op zichzelf. In bijna alle gevallen combineren we de realisatie van een Elementor website met een sterke online marketing strategie.

website wireframing

Elementor in een vogelvlucht

We geven je als Elementor specialist graag een indruk van Elementor, zodat je een beter beeld krijgt van de omvang van deze WordPress pagebuilder:

 • Er zijn wereldwijd meer dan 8 miljoen websites gemaakt met Elementor
 • Elementor heeft meer dan 400 werknemers
 • Elementor is in letterlijke zin een all-in-one pagebuilder. Een websitethema met daarin standaarden is overbodig, deze creëer je namelijk binnen Elementor.
 • Elementor heeft standaard meer dan 90 widgets
 • Elementor heeft veel standaardfunctionaliteiten, zoals een popup builder en een formulierenmodule.

Onze ervaring als Elementor websitebouwer

Nu we onze 7 belangrijkste Elementor voordelen op een rijtje hebben gezet, vertellen we je ook graag over onze ervaring met Elementor (Pro). 

Al sinds 2016 ontwikkelen we WordPress websites. In de beginjaren hebben we daarbij gewerkt met veel verschillende builders en thema’s. We kennen daarom de markt en het WordPress landschap door en door.

De wereld veranderde voor ons en onze business toen we in aanraking kwamen met Elementor. Met Elementor Pro waren we opeens in staat om websites in de helft van de tijd te realiseren, met een beter eindresultaat. Vanuit die ervaring hebben we ons gevormd tot Elementor specialist.

COMMAR

Websites bouwen ging nog nooit zo vlot

Het werken met Elementor kent een grote leercurve. Er is zoveel mogelijk dat we continue blijven leren. Al als beginnend Elementor gebruiker is het goed mogelijk een fraaie website te realiseren.

Na al meer dan drie jaar dagelijks te werken met deze geavanceerde builder kennen we Elementor door en door en onderscheiden ons als Elementor specialist. 

We weten exact en bijna blindelings wat mogelijk is, wat de beste werkwijze is binnen Elementor, welke ontwikkelingen er zijn en hoe we in relatief korte tijd een juweel van een website kunnen opzetten of uitbreiden.

Onze expertise als Elementor expert

Als Elementor expert hebben we jarenlange ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites met behulp van Elementor. 

Onze expertise stelt ons in staat om de kracht van Elementor volledig te benutten en websites te maken die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. 

We hebben gewerkt met klanten in verschillende sectoren, van kleine bedrijven tot grote ondernemingen, en hebben hen geholpen hun online aanwezigheid te verbeteren met behulp van Elementor

Of je nu een nieuwe website nodig hebt of je bestaande website wilt verbeteren, wij kunnen je helpen bij het realiseren van je doelen met Elementor.

Kom in contact met een Elementor specialist

Een Elementor website laten maken door een Elementor specialist? Deel met ons je plannen, wensen en ambities. We helpen je graag op weg of realiseren je complete website in deze geavanceerde pagebuilder. Vlieg ons en geniet van onze expertise en ervaring.

We maken het graag persoonlijk. Daarom stellen we ons graag voor. Maarten van Lit is bij COMMAR chef websites en weet letterlijk alles van Elementor. Jeroen is verantwoordelijk voor alles rondom de online marketing, maar weet ondertussen ook bijna blindelings de weg in Elementor

Sparren over Elementor?

Maarten van Lit
Elementor specialist

+31 6 187 01 737

Inhoud van deze pagina

Onze expertise inzetten.

Samenwerken met ons als Elementor Specialist? Met enthousiasme zetten we onze kennis in voor jouw project.