Search Engine Optimization (SEO).

Meer gratis klikken, meer klanten via Google.

Jouw website hoger in Google?

En meer gratis klikken verzamelen. COMMAR helpt je winnen in Google. Organische topposities ontdekken en hier een strijdplan voor bedenken. Wacht niet te lang, want een hoge positie kost tijd en inzet.

Google domineren gaat makkelijker met een sterke websitetechniek, relevante content en autoriteit. Gelukkig werken wij al jaren met Google. Hierdoor weten we de kneepjes van het vak, de werking van het algoritme en weten we wat werkt voor jouw branche.

Zo ziet jouw SEO-traject eruit

Leuk, zo’n hoge positie in Google. Maar hoe kom je daar? En nog beter. Waar begin je? Voor we starten denken we graag mee met jouw wensen. 

Aan de slag!

Met hulp van professionele SEO-software analyseren wij jouw huidige website en het online landschap. Hieruit volgt een 0-meting. Wij richten ons op de volgende vragen: 

  • Hoe doet de website het ten opzichte van concurrenten?
  • Hoeveel gratis klikken ontvangt de website?
  • Op welke zoekwoorden wordt de website gevonden via Google?
  • Wat is de waarde van het SEO-verkeer?
 

Op basis van deze data kunnen wij inzien of er quick wins zijn om posities op korte termijn te versterken. Daarnaast geven we aanbevelingen om de autoriteitsscore te verhogen en stellen we vervolgstappen voor om de concurrentie voor te zijn op branche gerelateerde zoekwoorden.

SEO betaalt zich altijd terug

Aan de slag met SEO? Aan de hand van onze quick scan, weten we precies wat jij nodig hebt. Dit kan zijn:

a. Een verbetering in de techniek

Doorvoeren van de belangrijkste optimalisaties in techniek. Denk aan meta optimalisatie, URL’s opschonen, JavaScript en CSS cache / minimalisering of misschien zelfs het doorvoeren van een technisch redesign.

b. Een SEO-contentplan 

Eerst beginnen we met het uitvoeren van zoekwoorden- en concurrentieonderzoek in jouw branche. Hieruit volgt een persoonlijke SEO-strategie, waarbij we ons richten op laag hangend fruit en zoekwoorden waarbij we onze concullega’s voorbij lopen.

c. Een Linkbuilding boost

Aanbevolen bij nieuwe websites en bij trajecten die verlangen naar sneller resultaat. We plaatsen links naar jouw website op relevante blogs en startpagina’s om zo jouw autoriteit op te tillen. 

Altijd je eigen SEO-traject met inzicht in de resultaten

Dit bevat de creatie van SEO-pagina’s, het opschonen van techniek of het verhogen van autoriteit. Tijdens ons traject heb je altijd inzicht in de resultaten. Het COMMAR SEO dashboard helpt daarin om transparant jouw cijfers in te zien. Daarnaast heb je regelmatig contact met een SEO-specialist over de voortgang en ontvang je advies. Begrijpelijk, te volgen en overzichtelijk.

Sparren over SEO?

Jeroen Terhoeve
Specialist online marketing 

+31 6 381 414 86

Sparren?

Jeroen Terhoeve
SEO-specialist 

06 381 414 86 
jeroen@commar.nl

Google Marktonderzoek

Ontvang unieke Google inzichten van jou en je concurrent. Zo neem jij de voorsprong!