Websites en webshops die renderen.

Wij maken marketinggerichte websites en webshops die resultaten opleveren.

Word online gezien en ontdekt 👀

Groei en succes bereiken met jouw website? Bij COMMAR zijn we gespecialiseerd in het maken van resultaatgerichte websites die indruk maken, gebruiksvriendelijk zijn en jouw bedrijf laten groeien.

We werken met WordPress als Content Management Systeem(CMS). Ruim 40% van alle websites wereldwijd zijn gemaakt met WordPress. De mogelijkheden binnen dit CMS zijn onuitputtelijk en bieden alle kansen voor een succesvolle website.

We weten hoe de hazen lopen 🎯

Bij COMMAR hebben we veel ervaring in het ontwikkelen van WordPress websites. Met meer dan 80 succesvolle websites en webshops op onze naam, weten we precies hoe we jouw situatie, wensen en ambities kunnen vertalen naar een website die perfect bij jouw merk past.

We hebben onder meer een website gemaakt voor:

Websites gemaakt
0 +
Websites in onderhoud
0 +
Webshops gemaakt
0 +

Uitgangspunten COMMAR-websites

Onze websites zijn:

 • Conversiegericht.
 • Uniek en professioneel design, afgestemd op jouw merk.
 • Gebruiksvriendelijk voor bezoeker en beheerder.
 • Technisch sterk en dus snel.
Google Analytics 4

Websites gericht op conversie 📈

We richten ons op conversies en leads. Door strategie, design, techniek en copywriting te combineren, optimaliseren we jouw website voor de beste resultaten.

Relevant verkeer op jouw website 🔎

Bij COMMAR geloven we in de kracht van online marketing. We kijken niet alleen naar de website zelf, maar ook naar hoe we relevant verkeer naar jouw site kunnen leiden. 

We doen grondig onderzoek naar zoekvolumes binnen jouw branche en brengen zo de potentie voor jouw website in kaart in de zoekmachines, zoals Google.

Zelf eenvoudig je website beheren 💻

Onze aanpak is gericht op jouw succes. We willen dat jij rendement behaalt en je website voor je laat werken. Daarom leveren we niet alleen resultaatgerichte websites, maar zorgen we er ook voor dat je zelf gemakkelijk je content kunt beheren. 

Onze maatwerk dashboards maken het eenvoudig om je website up-to-date te houden en aan te passen.

Onderhoud en hosting van je website 🛠️

Voor onze klanten geen hoofdbrekens over veiligheid en hosting. Wij monitoren de websites van onze klanten nauwlettend, zorgen elke dag voor een back-up en bieden uitsluitend goed beveiligde hosting met optimale prestaties.

Jongeman achter computer

Samenwerken met COMMAR 🤝🏼

Het proces van het ontwikkelen van een website richten we zo efficiënt mogelijk in:

 • Inventarisatie: We zijn benieuwd naar jouw wensen en doelen. Maar ook welke ideeën je zelf al bij de website hebt.
 • Plan van aanpak: Op basis van de inventarisatie stellen we een plan op om de juiste aanpak te bepalen en de gewenste resultaten te behalen.
 • Webdesign: We ontwerpen diverse pagina’s die we finetunen tot ze perfect zijn.
 • Techniek: We zorgen dat de website vlekkeloos werkt en bovendien heel snelle laadtijden heeft.
 • Inhoud van de website: Tijd om de website te vullen met teksten en afbeeldingen. In overleg kunnen wij dit ook oppakken, of lever je zelf de teksten aan.
 • Oplevering: We lopen samen de website nog eens door en finetunen de laatste details. Dan is het tijd om je website officieel te lanceren en bezoekers te verwelkomen.
 • Onderhoud en support: Na oplevering blijven we graag betrokken. We zorgen voor het technische onderhoud en de hosting. Nieuwe wensen? Pakken we graag voor je op!

Veelgestelde vragen ❓

Op deze pagina hebben we een aantal veelgestelde vragen over websites uitgeschreven. Zoals: Kan ik zelf aanpassingen doen aan mijn website? En: Hoe zit het met de beveiliging van mijn website?

Een marketing­gerichte website?

Maarten van Lit
Specialist websites en webshops

+31 6 187 01 737
maarten@commar.nl

Meer over dit onderwerp: Hosting en onderhoud  |  WebshopsCampagne website  | Veelgestelde vragen

Meer weten?

Maarten van Lit
Websitespecialist

06 187 01 737
info@­commar.nl

Een WordPress website?

Boost je business met een converterende website.