Websites en webshops die renderen.

Wij ontwikkelen marketinggerichte websites en webshops.

Online gezien en gevonden worden.

We zijn mensen van vlees en bloed. Leven in een fysieke wereld. Maar in de niet fysieke wereld van online liggen commercieel veel kansen. Creëer je eigen online broeinest van leads en conversies middels een (WordPress) website.

Wat voor website we voor jouw business realiseren is afhankelijk van je situatie en gewenste situatie. We maken voor onze klanten van alles. Strakke online visitekaartjes. Webshops. En uitgebreide websites vol maatwerkfunctionaliteiten. Kortom, een website die jouw merk en merkbeleving professionaliseert.

WordPress als Content Management Systeem

Wellicht heb je ooit wel eens van WordPress gehoord. Wij gebruiken dit CMS voor de ontwikkeling van websites.

Een goede keuze! Want de mogelijkheden zijn legio. En het systeem staat kwalitatief op ongekende hoogte. Precies de reden dat ruim 40% van alle websites wereldwijd gemaakt zijn met WordPress.

Ervaring met WordPress websites

Veel mogelijkheden vraagt ook om kennis over een goed gebruik ervan. Met een trackrecord van meer dan 60 websites en webshops hebben we veel kennis van WordPress en maken we de beste keuzes binnen jouw situatie, wensen en ambities.

Onderhoud en hosting van WordPress

Voor onze klanten geen hoofdbrekens over veiligheid en hosting. Wij monitoren de websites van onze klanten nauwlettend, zorgen elke dag voor een back-up en bieden uitsluitend goed beveiligde hosting met optimale prestaties. 

0 +
Websites gemaakt
0 +
Websites in onderhoud
0 +
Webshops gemaakt

Conversiegericht

Als je kiest voor ons, profiteer je van kennis door ervaring. Wij zorgen voor een website die naadloos aansluit bij jouw merk of bedrijf, je visie en toekomstambitie. We richten ‘m zo in dat ‘ie optimaal converteert. Websiterealisatie is bij ons daarom een samensmelting van strategie, design, techniek en copywriting.

Potentie van jouw website

Bij voorkeur hanteren wij een integrale benadering wanneer we een website ontwikkelen. We kijken dus verder dan alleen naar de website, maar ook hoe we relevant verkeer kunnen krijgen op jouw website. Zo brengen we bij een websitevoorstel ook altijd zoekvolumes binnen jouw branche in kaart en daarmee de potentie voor jouw website in de zoekmachines, zoals Google.

Gericht op conversies en leads

Marketinggerichte websites, ingericht op generatie van leads en conversie, zijn voor ons het uitgangspunt. Hoe we dat vertalen naar jouw website is natuurlijk afhankelijk van jouw bedrijf, producten, wensen en ambities. Vooraf willen we dat dan ook goed in beeld hebben, zodat we de juiste afwegingen kunnen maken tijdens de realisatie. 

Kortom. We zetten in op een website die rendeert en waarmee jij succes gaat halen.

Gebruiksvriendelijk

We vinden het belangrijk dat jij straks veel plezier beleeft aan je website. Natuurlijk door het rendement. Maar ook wat betreft het gebruikersgemak om je eigen content te beheren. Daarom leveren we een website standaard op met maatwerk dashboards, waaruit je eenvoudig alle content van de website beheert. 

Een marketing­gerichte website?

Maarten van Lit
Specialist websites en webshops

+31 6 187 01 737

Meer over dit onderwerp: Hosting en onderhoud  |  WebshopsCampagne website  | Veelgestelde vragen

Meer weten?

Maarten van Lit
Websitespecialist

06 187 01 737
info@­commar.nl

Een WordPress website?

Boost je business met een converterende website.