google shopping dashboard

Een converterende webshop.

Verwelkom je klanten in je online winkel. Wij zorgen voor het design en de techniek.

Run je online winkel!

Met een online winkel laat jij je klanten smooth door jouw assortiment surfen. Middels de filters in je shop zien ze precies wat ze willen zien. Je verleidt ze nog met een upsell. Vlot klikken ze door het afrekenproces. En jij hebt in heel dat proces geen vinger hoeven uit te steken. Een winkel runnen is zo eenvoudig!

Wellicht overweeg je te kiezen voor een webshop als aanvulling op je fysieke winkel. Of je hebt een briljant idee wat je eerst, of juist alleen, online in de markt wilt zetten. Een webshop runnen is heel simpel. Wij maken een gebruiksvriendelijk dashboard. Ook als je wat minder vaardig bent met online systemen is het voor jou appeltje-eitje om je shop te beheren.

Gegarandeerd een succes met online marketing

Wij vinden het belangrijk dat jij met je shop succesvol gaat worden. Daarom ondersteunen we je na livegang van de webshop ook graag met online marketing. Waarmee we afnemers op je website gaan krijgen!

Schaalbaarheid van een webshop

Webshops zijn er in verschillende soorten en maten. Met een klein aantal producten of met heel veel. Weinig categorieën, of een zeer breed assortiment. We ontwikkelen je webshop met het WordPress CMS. Bij uitstek geschikt om klein te starten, maar snel te kunnen schalen.

Wij realiseren jouw wensen

Specifieke wensen? Wij implementeren de functionaliteiten die voldoen aan jouw wensen. Om wat voorbeelden te noemen:

  • Kortingsbonnen
  • Geavanceerde filters
  • Geautomatiseerde bulkprijzen
  • Minimale afnamehoeveelheid
  • Diverse betalingsmogelijkheden

Aan de slag met een webshop

Klaar voor het runnen van een online winkel? We lichten je graag de fases van ontwikkeling toe.

1. Inventarisatie en voorstel

We horen graag wat je wensen precies zijn. Welke soorten designstijlen je mooi vindt en wat je wensen zijn wat betreft oplevertermijn en budget. Aan de hand hiervan maken we een voorstel op maat.

2. Uitwerking design

Akkoord met ons voorstel? Dan gaan we aan de slag! We beginnen met het uitwerken van een design. De nadruk ligt in deze fase minder op de inhoud, maar vooral op de lay-out. Belangrijk, want deze fase is bepalend voor de beleving van je webshopbezoeker.

3. Content

Nadat je enthousiast akkoord gaat met het design, is het tijd om de webshop te vullen. Grotendeels kun je dit zelf doen vanuit onze dashboards.

4. Livegang

Het design staat en de content is geplaatst. Met elkaar checken we de puntjes op de ‘i’. We voeren nog een laatste responsive check uit en zetten de webshop live op je domein. Happy selling!

Aan de slag met een webshop?

Maarten van Lit
Specialist websites en webshops

+31 6 187 01 737

Meer over dit onderwerp:
Hosting en onderhoud  |  WebsitesCampagne website  | Veelgestelde vragen

Meer weten?

Maarten van Lit
Websitespecialist

06 187 01 737
info@­commar.nl

In je dromen.

Kun jij omzet maken! Wij bespreken graag je wensen om met een passend voorstel te komen.