Veelgestelde vragen websites.

Op deze pagina hebben we een aantal veelgestelde vragen over websites uitgeschreven.

Wil je meer weten of ben je benieuwd hoe we voor jou een toffe website kunnen maken? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of bel naar: 078 780 2375

Ja, uiteraard is dat mogelijk. We maken voor elke website een heel eenvoudig dashboard. Vanuit het dashboard kun je zelf alle content (teksten en foto’s) van de website bewerken. Maar bijvoorbeeld ook nieuwe berichten toevoegen. Zo heb je ons niet voor elke aanpassing aan je website nodig.

Sommigen klanten vinden het prettiger dat wij aanpassingen doorvoeren aan de website. Ook dat is geen probleem. Stuur ons een mailtje, en dan regelen wij het voor je.

Standaard verzorgen wij het technisch onderhoud van de website. Zodat onze klanten daar geen omkijken naar hebben. We monitoren de websites die wij in onderhoud hebben nauwlettend, verzorgen wekelijks updates en zorgen voor een dagelijkse back-up.

Uiteraard is het niet verplicht om je website door ons te laten onderhouden.

Meer lezen over dit onderwerp? We schreven een blog over dit onderwerp.

Zon 40% van alle websites wereldwijd hebben WordPress als CMS (content management systeem). Ook wij zijn heel enthousiast over WordPress. Het is eenvoudig in beheer, flexibel en schaalbaar. Met een WordPress website kunnen onze klanten zelf eenvoudig wijzigingen aan hun website aanbrengen. Maar de website ook doorontwikkelen wanneer er nieuwe wensen ontstaan.

Meer lezen? We schreven ook een blog over dit onderwerp.

Dat is afhankelijk van het type website. Voor grotere websites hebben we een langere doorlooptijd. Voor een minder uitgebreide website hebben we ook minder tijd nodig. Normaal gesproken rekenen we ongeveer vier tot zes weken voor de realisatie van de website. Dit is onder andere ook afhankelijk van de reactieperiode van de klant.

Wil je sneller een website? Laat het ons weten, binnen onze planning valt meestal wel wat te regelen.

Zeker is dat mogelijk. We bieden meerdere soorten hostingpakketten. Afhankelijk van de grootte van jouw website en het aantal bezoekers selecteren we een passend pakket. Voor bedrijven waar de website heel belangrijk voor is, gebruiken we Google-servers. Zo kunnen we maximale veiligheid, uptime en snelheid garanderen.

Binnen jouw hostingpakket is het mogelijk om zelf mailadressen aan te maken.

COMMAR is als bureau gespecialiseerd in websites én online marketing. Dus zeker bieden we onze klanten standaard inzichten in de prestatie van hun website. Door de integratie van Google Analytics weet je precies hoeveel bezoekers je hebt ontvangen en welke pagina’s ze hebben bekeken. Maar we meten ook op welke zoekwoorden jouw website rankt in Google en hoeveel bezoekers je per zoekwoord ontvangt. Zo weet je precies of jouw website de juiste doelgroep aanspreekt in de zoekmachine.

Uiteraard, dat is heel belangrijk zelfs. In veel gevallen zul je meer bezoekers via mobiele telefoon op je website ontvangen dan bezoekers die de website via desktop bekijken.

We optimaliseren je website daarom voor desktop, tablet en mobiel. Daarbij richten we de mobiele versie vaak net wat anders in dan de desktopversie, om de verschillende soorten bezoekers zo goed mogelijk te bedienen.

Hoe goed je website rankt in Google is afhankelijk van veel factoren. Een belangrijke factor is de techniek, waar wij veel aandacht voor hebben. Maar daarnaast is bijvoorbeeld ook de autoriteit van je website en de kwaliteit van de content bepalend. Vanuit onze online marketing expertise bieden we graag ondersteuning om je website te laten ranken op voor jouw relevante zoektermen.

Beveiliging vinden we heel belangrijk. Daarom verzorgen we na livegang standaard ook het technisch onderhoud, waardoor je website niet ontvankelijk wordt voor bijvoorbeeld hacks. Daarnaast zorgen we voor een dagelijkse back-up (op hosting- en websiteniveau). We monitoren je website nauwlettend en grijpen direct in wanneer nodig.

Daarnaast bieden we alleen kwalitatief hoogstaande hosting. We maken bijvoorbeeld gebruik van de goed beveiligde servers van Google.

Met deze maatregelen hoeven onze klanten zich geen zorgen te maken over de stabiliteit en het onderhoud van hun website.

Meer lezen over dit onderwerp? We schreven er een blog over.

Als het aan ons ligt wel! We bieden je een handige en sluitende oplossing om te voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van AVG en cookies. Meer daarover kun je lezen via de pagina ‘is jouw website AVG-proof?‘.

Ondernemers die barsten van de ideeën, daar worden wij enthousiast van. Zeker als het ideeën zijn over hoe de website kan bijdragen aan nóg meer succes voor de business. Bijvoorbeeld het online verkopen van producten. 

Een website is dynamisch. En dat is heel fijn, zo kunnen we altijd aanpassingen doorvoeren of de website uitbreiden met nieuwe functionaliteiten. 

Heb je na oplevering nieuwe ideeën, ontstaan er nieuwe wensen of moet je website worden uitgebreid omdat je business hard groeit? Dat is dus geen probleem. We blijven graag betrokken. Op basis van nacalculatie voeren we de gewenste wijzigingen of uitbreidingen door.

Stel je vraag: