Webhosting en technisch onderhoud.

Hoe krijgt een website online een plekje en wat is er daarna nodig?

Wat is hosting?

Een website is via het internet te benaderen. Maar hoe werkt dat precies? En wat heeft een website nodig aan technisch onderhoud?

Ter voorbeeld. Middels een telefoonabonnement neem je belminuten af bij je provider. Je provider faciliteert in ruil daarvoor een aansluiting van jouw telefoon op het mobiele netwerk.

Dat is ongeveer ook hoe het met een website werkt. Middels een abonnementsvorm huur jij een stukje internet bij een provider. Zodat jouw website wereldwijd te bezoeken is. 

Wat voor abonnement jij nodig hebt, is afhankelijk van je website. Een webshop heeft bijvoorbeeld meer ruimte op het internet nodig dan een kleinere informatieve website.

Hosting voor je website

Wij bieden je scherp geprijsde, kwalitatieve hosting-abonnementen aan voor WordPress websites. Daarmee heb jij de zekerheid dat je website vrijwel altijd bereikbaar is. 

Een ander voordeel is de snelheid van onze hosting. Onze standaardpakketten bieden ruime mogelijkheden voor een normale website. Heb je een grotere website of webshop? Dan bieden we je VPS-hosting (Virtuale Private Server) waarmee we moeiteloos laadtijden van minder dan 2 seconden halen.

Gebruiksvriendelijkheid voor je websitebezoekers gegarandeerd. Én de zoekmachines waarderen snelle websites beter, waardoor je nóg hoger gaat scoren in Google!

E-mail
E-mailhosting zit, indien gewenst, inbegrepen bij onze hosting abonnementen. Makkelijk toch?

WordPress onderhoud

Je website staat live. Gefeliciteerd. Laat de bezoekers maar komen, laat die leads zich maar aandienen. Jij bent het beste geholpen wanneer je je nooit zorgen hoeft te maken over je website.

Toch moet er zo nu en dan wat aan je website gebeuren om het geheel ‘technisch’ gezond te houden. Zoals het uitvoeren van updates aan het CMS, het thema en de plugins. En het maken van back-ups.

Omdat WordPress een open source CMS is, is aandacht voor het technisch onderhoud van je website een vereiste.  Meer over het technisch onderhoud van een WordPress website door COMMAR lees je via deze pagina.

Onderhoud, onze zorg
COMMAR ontzorgt graag. Daarom bieden wij onze klanten naast hostingabonnementen ook graag onderhoudsovereenkomsten. Daarmee nemen we jou de zorgen uit handen. Voeren we met grote frequentie updates uit, en zorgen we wekelijks (of indien gewenst vaker) voor een nieuwe back-up. 

Meer over dit onderwerp:
Websites  |  WebshopsCampagne website
  | Veelgestelde vragen

Meer weten?

Maarten van Lit
Websitespecialist

06 187 01 737
info@­commar.nl

Technisch onderhoud

Geen zorgen, geen omkijken. Wij regelen het voor je.

Meer weten over hosting en WordPress onderhoud?

Stuur Maarten een berichtje via het formulier. Of bel ‘m op.

Maarten van Lit
Website specialist 

06 187 017 37
maarten@commar.nl