SEO samenwerking met Goudwisselkantoor.

SEO samenwerking met Goudwisselkantoor.

Goud, zilver, luxe horloges, sieraden, diamanten, verzamelobjecten, kunst en meer. “Uw kostbaarheden zijn goud waard!”, aldus Goudwisselkantoor. Familie de Ruiter is al ruim 35 jaar enthousiast zaken aan het doen in de wereld van edelmetalen. En niet onopgemerkt. Met kantoren tot over de Duitse grens is het merk Europa gaan verkennen en schieten kantoren met rap tempo uit de grond.

De specialisten van waarde bij Goudwisselkantoor zijn inmiddels marktleider in Nederland en het zal een kwestie van tijd zijn voor we ze ook door heel Europa zullen tegenkomen. Daar werken we graag aan mee.

Expert content creëren

Al geruime tijd zijn we met COMMAR nauw betrokken bij de ontwikkelingen binnen Goudwisselkantoor. Vooral op het gebied van SEO worden we ingevlogen voor de creatie van “expertcontent”. Dat wil zeggen. We ondersteunen Goudwisselkantoor in het delen van beschikbare kennis. Kennis over diamanten, over taxatie, over luxe horloges en meer!

Het is de bedoeling dat iedereen met een vraag over waarde of waardevolle spullen uiteindelijk kennis mag maken met Goudwisselkantoor. Zij hebben namelijk het distributiekanaal en de methode. Ze kunnen jou een juiste prijs bieden voor jouw waardevolle objecten. Ook hebben ze een eigen edelmetaal shop, bieden ze verpanding en hebben ze een compleet verzamelaars- en veilingplatform.

expert bij Goudwisselkantoor

 

Strategisch samenwerken

Onze samenwerking vindt zijn vorm tussen COMMAR en de SEO-specialist intern bij Goudwisselkantoor. Ieder kwartaal leggen we de strategie vast, bespreken we trends en laten we elkaar de posities in Google zien.

Zo behaalden we al vele topposities in Google met pagina’s over bijvoorbeeld alle slijpvormen van de diamant. Google bijvoorbeeld zelf eens op: wat is een diamant?

Samen worden we enthousiast van hoge posities in Google en zo zullen we nog even doorgaan. Kennis is er namelijk om te delen! Om het nog toegankelijker te maken, bracht het ons het volgende:

 

 

Een complete SEO kennisbank

Geen commerciële prietpraat, maar echte expertkennis. In de kennisbank van Goudwisselkantoor zul je steeds meer uitgebreide artikelen tegenkomen over allerlei onderwerpen binnen de dienstverlening van Goudwisselkantoor.

Specialisten van waarde is een titel die alles omvat en veel zegt over de rol die Goudwisselkantoor ook in 2023 wil aannemen. Die specialistische kennis voor onszelf houden? Liever niet. Voor allerlei zoekintenties is er nu eindelijk duidelijkheid, een antwoord. Over wat een diamant waard is, of over hoeveel een Breitling nu ongeveer kost. Bekijk hier een preview van de Kennisbank.

 

Wij zijn dankbaar voor de samenwerking met Goudwisselkantoor. Qua SEO een geweldige opdracht waarbij we samen Google gaan bekleden met expertcontent.

Sparren over online marketing?

Jeroen Terhoeve
Specialist online marketing 

+31 6 381 414 86

Inhoud van deze casus

Google marktonderzoek

Google marktonderzoek.

Ontvang unieke Google inzichten van jou en je concurrentie.

Je ontvangt binnen drie werkdagen een uitgebreid rapport met een analyse van eigen prestaties, en de prestaties van je concurrent.

Bekijk het voorbeeldrapport en bestel.

Google marktonderzoek

Google marktonderzoek.

Ontvang unieke Google inzichten van jou en je concurrentie.

Je ontvangt binnen drie werkdagen een uitgebreid rapport met een analyse van eigen prestaties, en de prestaties van je concurrent.

Bekijk het voorbeeldrapport en bestel.