Website voor Wijngaarden VeiligGoed.

Website voor Wijngaarden VeiligGoed.

Bedrijven, organisaties en ondernemers die vooruit willen en resultaten willen halen, dat past ons perfect. Daarom zijn wij enthousiast over onze samenwerking met Wijngaarden VeiligGoed uit Sliedrecht. Met een nieuwe website, waarbij online marketing een integraal onderdeel vormt van de plannen en strategie, realiseerden we een conversiegerichte en vindbare website voor deze PBM specialist.

Al vanaf juni 2020 mochten we aan de slag voor dit Sliedrechtse familiebedrijf. De focus lag daarbij op online marketing; het vindbaar maken en laten converteren van de website middels SEO en SEA.

Enkele maanden later moesten we met elkaar concluderen dat de toenmalige websitetechniek te weinig ruimte gaf om de potentie te kunnen benutten. Dat gaf de doorslag om te kiezen voor vernieuwde website in het WordPress CMS.

 

wvg - pbm scan

Rekening houdend met de ideale klantreis

Een intensief voortraject heeft het startpunt gevormd voor de daadwerkelijke realisatie. We brachten de customer journey in kaart en bepaalde de menustructuur om te komen tot een conversiegericht eindresultaat. Vanuit hier volgde het designtraject.

Gebruiksvriendelijkheid
Al in deze fase vormt de gebruiksvriendelijkheid een belangrijk uitgangspunt. Zo gaven we onder meer de tekst en achtergrond een helder contrast, zorgden voor duidelijke buttons en een overzichtelijke menubalk.

Techniek
Vervolgens brachten we de techniek in orde. Middels maatwerk dashboards heeft de communicatieafdeling van Wijngaarden VeiligGoed de websitecontent geplaatst.

 

wvg - casus voorbeeld robust

 

Functionaliteiten

Het genereren van leads heeft bijzondere aandacht gehad tijdens de realisatie van deze website. Met de inzet van Gravity Forms hebben we een geavanceerd formulier gemaakt waarmee we de verschillende doelgroepen slim kunnen bedienen. Op basis van input die via het formulier wordt verkregen, worden er geautomatiseerd verschillende opvolgingsprocessen geconfigureerd.

Naast de creatie van een geavanceerd formulier hebben we de volgende functionaliteiten geïntegreerd:

  • Koppeling met MailChimp, waarmee aanmeldingen voor de webinars of nieuwsbrieven geautomatiseerd worden toegevoegd aan de mailinglijsten binnen MailChimp.
  • Meertaligheid. Eenvoudig zelf te beheren door de communicatieafdeling van Wijngaarden VeiligGoed.
  • Automatisering van berichtcategorieën. Door slimme functionaliteiten te gebruiken beperken we het handwerk tot het minimum. Bij plaatsing van een bericht kan tegelijkertijd een datum en doel worden geselecteerd. Zo kunnen berichten automatisch verwijderd worden wanneer deze niet meer relevant zijn, zoals een aankondiging van een beurs.
  • Gebruik van diverse pop-ups. Bijvoorbeeld om het leadwervende formulier extra aandacht te geven.

 

 

Website als startpunt
Een website is altijd dynamisch. De realisatie van deze website voor Wijngaarden VeiligGoed is daarom geen eindpunt, maar een doorstart voor een nóg betere online positie.

Met deze website hebben we een zeer geschikt platform en alle nodige tools voor converterende online campagnes. Daarvoor hebben we na livegang meteen de meetbaarheid nauwkeurig uitgewerkt middels Google Tag Manager.

Hosting en onderhoud

Snelle laadtijden zijn onderdeel van een prettige gebruikerservaring en succesvol positioneren in de zoekmachines zoals Google. Om dit te kunnen waarborgen hosten wij de website op een Virtual Private Server (VPS). Ook zorgen we voor een goed beveiligde WordPress installatie middels onze onderhoudsservice. Daarmee garanderen we een stabiele en snelle website.

Online groeien? Samen doen we het!

Ook online meer potentie benutten? Wij zien en pakken graag de kansen voor jouw business. Voor advies over een sterke marketingwebsite of een converterend online-marketingtraject, neem vrijblijvend contact op.

Sparren over websites?

Maarten van Lit
Specialist websites en webshops

+31 6 187 01 737

Inhoud van deze casus

Google marktonderzoek

Google marktonderzoek.

Ontvang unieke Google inzichten van jou en je concurrentie.

Je ontvangt binnen drie werkdagen een uitgebreid rapport met een analyse van eigen prestaties, en de prestaties van je concurrent.

Bekijk het voorbeeldrapport en bestel.

Google marktonderzoek

Google marktonderzoek.

Ontvang unieke Google inzichten van jou en je concurrentie.

Je ontvangt binnen drie werkdagen een uitgebreid rapport met een analyse van eigen prestaties, en de prestaties van je concurrent.

Bekijk het voorbeeldrapport en bestel.