Google Analytics 4 instellen – Hulp nodig?.

Google Analytics 4 instellen – Hulp nodig?.

Google Analytics 4. De perfecte datawereld voor marketeers en de opvolger van de klassieke Universal Analytics. Na 10 jaar nemen we afscheid van het originele dashboard, met leuke opties. Toch is de nieuwe Google Analytics 4 implementatie geen tranentrekker. Sterker nog. We kunnen nog meer uit websitedata halen. Hierdoor worden websites en online marketing nog beter.

Heb jij nog geen Google Analytics 4? Dan zou ik niet te lang wachten. Neem contact op met Jeroen voor jouw GA4 installatie.

Meer weten over Google Analytics 4? We schreven er al eens een blog over.

Is overstappen op Google Analytics 4 verplicht?

Al sinds een aantal maanden adviseert Google om de Google Analytics 4 versie alvast te installeren naast je gebruikelijke Universal Analytics installatie. Daarnaast ontving ik op 20 april 2022 het volgende bericht van Google.

overstapbericht-google-analytics-4

Daarbij geeft Google zelf aan dat we vanaf 1 juli 2021 geen gegevens meer kunnen verwachten in Universal Analytics. De gegevens worden vanaf dan alleen ingeladen in Google Analytics 4.

 

installatie GA4 door COMMAR

 

Stap nu over om data-inzichten te bewaren

Google Analytics 4 is echt een nieuwe tool. Hij is dan ook moeilijk te vergelijken met Universal Analytics. Metingen worden anders gedaan en ook de opties zijn verdubbeld en uitgebreid. Het is verstandig om zo snel mogelijk te starten met de inrichting van Google Analytics 4. Hoe eerder je begint, des te meer data je zult opbouwen. Zo voorkom je dat je over een jaar vastloopt en terug moet vallen op oude Universal Analytics data.

 

Wat kost een Google Analytics 4 implementatie

Bij COMMAR is Google Analytics 4 inmiddels niet meer weg te denken. Al 2,5 jaar zijn we bedreven met de beta-versie en nu ook de final versie van het nieuwe Analytics. Zo zijn al onze klanten inmiddels aangesloten op Google Analytics 4. Hierdoor kunnen we meer en betere inzichten verkrijgen in websiteprestaties, de doelgroep en ook investeringen in online campagnes. Dit maakt ons werk beter, makkelijker en leuker! 

 

Sinds de komst van Google Analytics 4 haal ik meer rendement uit de online campagnes door COMMAR. En dat voor slechts een eenmalige € 95

 

Door onze gewenning aan het systeem weten we de ins- en outs. Hierdoor kunnen we de implementatie voordelig aanbieden. Met onze actieprijs van € 95,- geniet jij binnen een week van de voordelen van Google Analytics 4.

 

Daarom kies je een Google Analytics 4 implementatie door COMMAR

Omdat we de waarde van Google Analytics voor iedereen beschikbaar willen stellen:

  • Binnen één week verzamel je websitegegevens via Google Analytics 4
  • Ervaring met de installatie. Hierdoor weet je zeker dat er aan de juiste knoppen wordt gedraaid
  • Je betaalt slechts eenmalig € 95,- Voordelig en vakkundig. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes.

 

Aanvragen? Vul hier formulier hieronder in om in contact te komen met Jeroen. Alles wat jij nodig hebt, is een website. Wij regelen de rest.

 

Sparren over online marketing?

Jeroen Terhoeve
Specialist online marketing 

+31 6 381 414 86

Deel deze post via:

LinkedIn
Email
WhatsApp
google-analytics-4-installatie

Inhoud van deze blog

Google marktonderzoek

Google marktonderzoek.

Ontvang unieke Google inzichten van jou en je concurrentie.

Je ontvangt binnen drie werkdagen een uitgebreid rapport met een analyse van eigen prestaties, en de prestaties van je concurrent.

Bekijk het voorbeeldrapport en bestel.

Google marktonderzoek

Google marktonderzoek.

Ontvang unieke Google inzichten van jou en je concurrentie.

Je ontvangt binnen drie werkdagen een uitgebreid rapport met een analyse van eigen prestaties, en de prestaties van je concurrent.

Bekijk het voorbeeldrapport en bestel.