Google Adwords Dordrecht (Google Ads).

Op zoek naar een Google Ads specialist in Dordrecht? COMMAR heeft de kennis in huis. Wij zijn bekend in Dordrecht, maar nog bekender in het Google landschap!

Google Adwords uitbesteden? Uw Google Ads specialist in Dordrecht

Google Ads, voorheen bekend als Google Adwords, is een belangrijk hulpmiddel voor zoekmachine-advertenties. Als u op zoek bent naar een Google Specialist die u kan helpen bij het optimaliseren van uw Google Ads campagnes in Dordrecht, dan kunnen wij u als COMMAR vast verder helpen!

Gewoon, daarom een Google Ads specialist uit Dordrecht

Bij COMMAR ligt de nadruk op transparant. Zo scheppen we graag de juiste verwachting. Een Google Ads traject met ons? Dit kunt u verwachten!

U bent direct vindbaar op Google 🔎

Zodra we weten wat uw plan is, en de advertenties zijn klaargezet, bent u direct vindbaar in Google. We regelen uw advertenties in de zoekmachine, op websites, op YouTube en mogelijk ook Gmail. Met een klik op de knop live. Ook zit u nergens aan vast. Even geen marketingbudget? Dan is de schakelaar ook zo weer uitgezet.

 

Meer websitebezoekers, die ook echt iets willen 🧐

COMMAR heeft de tools in huis om precies te zien wat mensen zoeken, wie dat dan zijn en welke andere sites ze bezoeken. We bouwen een doelgroepprofiel op uw doelstelling! Zo zorgen we dat we mensen bereiken, die ook echt mogelijk iets van uw bedrijf zouden willen. Het resultaat? Meer websitebezoek. En dat niet alleen, we sturen op relevantie. Want wij geloven dat de juiste match zorgt voor conversie, niet alleen absolute aantallen. Kwalitatief bezoek.

 

Advertentie ➡️ Interesse ➡️ Klik: betaal enkel voor gebruikers die klikken

Iemand klikt op uw advertentie? Dan pas betaalt u. Met Google Ads werkt het CPC (cost per click) systeem erg effectief. Door met CTR (doorklikpercentage’s) onze campagnes te analyseren, weten we precies waar de meer geïnteresseerde gebruikers zich bevinden. Voor u het grote voordeel dat uw campagnebudget enkel besteedt wordt aan daadwerkelijk geïnteresseerd bezoek.

 

Resultaten 24/7 inzichtelijk 📊

Hoe staat het er voor? Kom erachter in ons COMMAR Klantendashboard. Hier heeft u 24/7 toegang tot. U vindt alle aantallen qua webverkeer, paginabezoeken, behaalde websitedoelen (conversies) en natuurlijk de investering voor alle verzamelde klikken!

 

Uitleg van wat er gebeurd, eens of meermaals per maand ✅

COMMAR evalueert regelmatig het resultaat van uw campagne en stelt zo nodig aanpassingen voor en denkt mee over uw algehele campagnevoering.

 

Continue optimalisatie 📈

Met alle Google Ads certificaten op zak, en inmiddels een bak aan ervaring voor bedrijven uit uiteenlopende branches kijken we met een scherpe blik naar onze campagnes. Door en dankzij ons beheer kunnen we veel leren van onze Google campagnes en streven we naar een max. rendement!

 

Bewezen trackrecord 😄 

We doen het gelukkig niet voor het eerst. Google Ads blijkt een ingrediënt voor succes voor diverse bedrijven in en rondom Dordrecht. 

Wij helpen meerdere organisaties in Regio Dordrecht:

 

Als u wilt profiteren van de voordelen van Google Ads en wilt samenwerken met een professioneel bedrijf in Dordrecht, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Momenteel hebben wij nog ruimte voor een handvol projecten. Neem snel contact op met COMMAR voor een voorstel op maat.

In 3 stappen naar uw expert Google Ads campagne

Stap 1: We analyseren het online landschap voor u ⛰️

Met hulp van geavanceerde tooling onderzoeken we de online markt. Van zoekgedrag tot inzicht in cijfers van concurrenten en klikprijzen. Op basis hiervan kunnen we u adviseren met welke zoekwoorden / doelgroep we beginnen en uiteraard of hier iets te halen valt. Met onze expertise in verschillende branches, zijn we bedreven in het aanboren van uiteenlopende gebruikers van het internet.

 

Stap 2: We zorgen ervoor dat u weet hoe elke cent benut wordt 💰 

Meer klikken, meer klanten. Maar is dat wel echt zo? Via Google Tag Manager en Google Analytics 4 krijgen we webverkeer en behaalde doelen via campagnes inzichtelijk. Zo weet u precies hoeveel uw stuivers waard zijn.

 

Stap 3: Uw advertenties staan live, maar we houden ze in de gaten! 🤓

Wij lanceren uw campagne. Zo bent u direct zichtbaar op het wereldwijde web en de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. U kunt erop vertrouwen dat onze specialist de campagnes continue voorziet van een scherpe blik.

 

Behoud de controle!

Met het COMMAR klantdashboard bieden wij onze klanten een 24/7 kijkje in alle kosten die worden gemaakt, als ook het aantal bezoekers op uw webpagina’s het behaalde doelen, denk aan het opnemen van contact via een formulier, whatsapp button of wat u maar wilt weten / meten.

COMMAR heeft als partner bij Google ook toegang tot direct contact met interne Google-specialisten. Hierdoor ontvangen wij toegang tot de nieuwste advertentiemogelijkheden, worden onze campagnes regelmatig ondervonden aan interne expertviews en kennen wij het Google landschap maar al te goed.

Google Ads specialist in Dordrecht: Welke Dordtenaars gingen u voor?

Vanaf de Bomkade in het pittoreske centrum van Dordrecht mogen wij steeds meer puur Dordtse ondernemers ondersteunen in het behalen van hun online doelstellingen. Ook regio Sliedrecht, Gorinchem en Goeree-Overflakke zijn ons bekend.

 

Het Albert Schweitzer ziekenhuis legt alle Google Ads en META advertenties bij COMMAR neer.

Google Ads inzetten voor werving rondom de stad Dordrecht? Het Albert Schweitzer doet het. Meer dan 10.000 Google Ads uitingen zijn zichtbaar om meer personeel te vinden in de zorg. Een mooi doel, waar COMMAR aan de knoppen mag draaien om de match te maken. Van verpleging tot chirurgie en zelfs technische assistenten in het ziekenhuis.

Hoe we dat doen? Dat leest u in onze casus over het Albert Schweitzer ziekenhuis.

 

Google Ads voor Verheij Integrale Groenzorg.

Verheij zet alles op groen, wij zetten alles online. Google Ads advertenties voor nieuw personeel, voor nieuwe groenconcepten en ontwikkelde diensten van dit grote groenbedrijf uit Sliedrecht. Lees onze casus over online marketing voor Verheij Integrale Groenzorg.

 

We ontmoeten u graag aan de Merwede!

COMMAR is gevestigd in vesting “Vredenburg” aan de Bomkade in Dordrecht. Een pakhuis uit het jaar 1776, waarbij vensters met grote luiken uitzicht bieden over de Merwede, het meest bevaren stuk water in Nederland.

Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie of verse lokale thee. Dan praten we eens over Google Adwords, of Google Ads, zoals dat nu eigenlijk heet. In Dordrecht zijn we niet vreemd, maar de Google omgeving kennen we nog beter.

Kennismaken? Neem eens contact op met Jeroen. Hij vertelt u alles over Google Ads, Adwords, advertenties, conversies, ROI, CTR en meer.

Sparren over online marketing?

Jeroen Terhoeve
Specialist online marketing 

+31 6 39897941

Inhoud van deze pagina

Onze expertise inzetten.

Samenwerken met ons? Met enthousiasme zetten we onze kennis in voor jouw project.