Google Ads uitbesteden

Google Ads uitbesteden? Zo werkt dat.

Wij geven je graag een aantal tips waarop je kunt letten voordat je jouw Google Ads campagne bij een bureau of freelancer neerlegt. Ook voor het uitbesteden van Google Ads-campagnes kun je bij ons terecht.

Waarom Google Ads-campagnebeheer uitbesteden? ūüßź

Op deze pagina vertellen we meer over Google Ads en waarom het handig kan zijn om dit bij een bureau uit te besteden.

Wil je graag succes boeken met zoekmachine-adverteren? Maak dan gebruik van de specialistische Google Ads kennis van COMMAR. Al meer dan 7 jaar zijn we gecertificeerd in Google Ads (voorheen Google Adwords) en helpen we 20+ klanten aan topposities in Google. 

 

Hoe kies je het juiste bureau voor Google Ads-campagnebeheer?

Het kiezen van het juiste bureau voor het beheer van je Google Ads-campagnes kan een cruciale stap zijn voor het succes van je online marketinginspanningen.

 

Zijn er genoeg vlieguren gemaakt?

Begin door hun ervaring en reputatie te onderzoeken. Kijk naar hun trackrecord en vraag om voorbeelden van succesvolle campagnes die ze hebben uitgevoerd.

 

Is de juiste Google Ads kennis in huis?

Het is ook belangrijk om te kijken naar hun expertise op het gebied van Google Ads. Zijn de nodige certificaten binnen en hebben ze een direct lijntje met Google. 

 

Voel je de klik?

Let op de communicatie en de natuurlijke “match”. Een goed bureau zal de tijd nemen om je bedrijf en doelen te begrijpen, en zal in staat zijn om strategie√ęn voor te stellen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

 

Past de werkwijze bij jullie?

Vraag naar hun aanpak en hoe ze van plan zijn om jouw campagnes te optimaliseren. Hebben ze ook jouw doel voor ogen?

 

Weet je waar je voor betaald?

Prijs is ook een factor, maar ga niet altijd voor de goedkoopste optie. Kwaliteit en resultaten moeten voorop staan.

Vraag om een duidelijke prijsstructuur en wat je kunt verwachten voor je investering.

 

Wat zeggen anderen over deze club?

Referenties en aanbevelingen kunnen ook helpen bij je beslissing. Vraag naar feedback van andere klanten om een beter beeld te krijgen van hoe het bureau werkt en welke resultaten ze hebben behaald.

Kortom, het kiezen van het juiste bureau draait om het vinden van een partner die past bij jouw bedrijf, begrijpt wat je nodig hebt en de expertise heeft om je Google Ads-campagnes naar een hoger niveau te tillen.

Google Ads (SEA) inzetten? ūüď£

Google Ads is een geschikte all-in-one mogelijkheid om vindbaar te worden op het internet. Met Google Ads bieden we namelijk maar dan slechts klikken via de zoekmachine: 

  • Verschijn hoog in de Google Zoekmachine
  • Bereik potenti√ęle klanten via beeldadvertenties op websites en apps
  • Zet YouTube in als belangrijk marketingkanaal met video en beeldadvertenties
  • Betreed Google Shopping met eigen productadvertenties
Google Ads beheer uitbesteden - voorbeeld

Wat zijn de kosten van het uitbesteden van Google Ads-campagnebeheer?

De kosten voor Google Ads-campagnebeheer kunnen aanzienlijk vari√ęren tussen verschillende bureaus en freelancers. Het is opmerkelijk hoe de tarieven kunnen uiteenlopen.

Bij COMMAR begrijpen we het belang van kosteneffectieve oplossingen voor ZZP’ers en het MKB.

Daarom bieden wij voordelige pakketten aan die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Met onze flexibele aanpak kiezen de meeste ondernemers voor een COMPLEET-pakket, waarin we adverteren op Google, YouTube, Gmail en een grote selectie beeldbanners draaien op websites en apps.

Google Ads specialist achter laptop

Bekijk in onze SEA-brochure alle prijzen voor Google Ads campagnebeheer

Vraag onze SEA-brochure aan:
Google Ads uitbesteden beheer - Voorbeeld advertentie

FAQ over het uitbesteden van Google Ads campagnebeheer

Wat houdt het uitbesteden van Google Ads-campagnebeheer in?

Uitbesteden van Google Ads-campagnebeheer betekent dat je een professioneel bureau of freelancer inschakelt om je advertentiecampagnes op Google te beheren. Ze zullen strategie√ęn ontwikkelen, advertenties maken, zoekwoorden beheren en de prestaties optimaliseren om de beste resultaten voor je bedrijf te bereiken.

Waarom zou ik mijn Google Ads-campagnes moeten uitbesteden?

Het uitbesteden van Google Ads-campagnebeheer kan je helpen tijd en moeite te besparen, terwijl je profiteert van de expertise van professionals. Ze kunnen je campagnes effectiever optimaliseren, kosten verlagen en zorgen voor een beter rendement op je investering.

Hoe kies ik het juiste bureau of freelancer?

Bij het selecteren van een bureau of freelancer is het belangrijk om hun ervaring, trackrecord en expertise te onderzoeken. Vraag om referenties en bekijk eerdere succesverhalen om te beoordelen of ze passen bij jouw behoeften.

Wat zijn de kosten voor het uitbesteden van Google Ads campagnebeheer?

De kosten vari√ęren afhankelijk van het bureau, de omvang van je campagnes en de gewenste diensten. Bij COMMAR bieden we voordelige pakketten aan die aansluiten bij de behoeften van ZZP’ers en het MKB, met instapmogelijkheden vanaf slechts 375,- per maand.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Resultaten via Google Ads kan eigenlijk vanaf de eerste week adverteren al mogelijk zijn. Wij adviseren meestal om ca. 3 maanden uit te trekken voor een schappelijk inzicht. Vaak heeft de marketeer wel een aantal weken nodig om de eerste optimalisaties toe te passen voor een gunstige ROI.

Wanneer is het slim om mijn Google Ads uit te besteden?

Wanneer je zelf niet de tijd of kennis in huis hebt om Google Ads te beheren, is het verstandig dit bij een ervaren bureau of freelancer neer te leggen. Ook wanneer je wenst om betere resultaten te boeken en te steunen op de expertise van de SEA-specialist.

We ontmoeten u graag langs de Oude Maas

Welkom bij COMMAR, gevestigd in het historische pakhuis “Vredenburg” aan de Bomkade in Dordrecht. Vanaf hier hebben we een prachtig uitzicht over de Oude Maas, waar altijd bedrijvigheid is.

Kom gerust langs voor een gezellige koffie of een lekker kopje lokale thee. We kunnen praten over onze diverse online marketingdiensten, inclusief Google Ads. In Dordrecht zijn we helemaal thuis, en we kennen de wereld van Google als onze eigen broekzak.

Interesse? Neem contact op met Jeroen. Hij deelt graag alles over SEA, SEO, advertenties, conversies, ROI, CTR en nog veel meer. Of het nu bij ons op kantoor is aan de Bomkade in Dordrecht, of online via een videogesprek, we staan klaar om je te helpen met het uitbesteden Google Ads-campagne beheer.

Sparren over online marketing?

Jeroen Terhoeve
Specialist online marketing 

+31 6 39897941

Inhoud van deze pagina

Onze expertise inzetten.

Samenwerken met ons? Met enthousiasme zetten we onze kennis in voor jouw project.