website laten maken Papendrecht

Website laten maken Papendrecht.

Een website laten maken voor uw organisatie of bedrijf in regio Papendrecht? Ontdek de zes factoren voor een succesvolle website.

Webdesign als belangrijk onderdeel voor een succesvolle website

Webdesign is een belangrijk onderdeel van elke website; het bepaalt hoe een website eruit ziet en de mate van gebruiksvriendelijkheid. COMMAR is specialist op het gebied van webdesign en website realisatie. Ons werkgebied strekt zich vanuit Dordrecht ook tot in Papendrecht. We helpen u graag bij het creëren van een professionele en aantrekkelijke website.

Wij zijn ervaren en professionele in het bouwen van websites voor bedrijven in regio Papendrecht. Wij bouwen zowel voor ZZP’ers als grote MKB’ers. Wij begrijpen als geen ander dat een website veel meer is dan alleen een online visitekaartje. Het moet tenslotte bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Samen met u brengen we uw wensen en eisen in kaart. Vervolgens werken we dit uit in een webdesign en een website die perfect aansluit bij uw doelgroep, merk en doelstellingen.

Onze diensten op het gebied van webdesign

Bij COMMAR kunt u terecht voor alles wat met webdesign te maken heeft. Of u nu een nieuwe website wilt laten maken, of uw bestaande website wilt verbeteren, wij staan graag voor u klaar. We werken met de nieuwste technologieën en volgen de laatste trends op het gebied van webdesign op de voet. Zodat ook u de garantie heeft op een professionele website die goed functioneert.

Alles in huis voor een succesvolle website

Naast webdesign, bieden wij ook andere diensten aan zoals zoekmachineoptimalisatie, hosting, domeinregistratie en beheer van uw website. Al deze diensten zijn uiteindelijk ondersteunend aan het succes en de bedrijfsgroei van onze klanten.

webdesign Papendrecht

Factoren voor een succesvolle website

Er zijn veel factoren die bijdragen aan een succesvolle website. Al deze factoren krijgen bij ons een belangrijke plek in de realisatie van de website en bij het uitwerken van het webdesign. Hieronder zijn enkele van de belangrijkste factoren opgesomd:

  • Gebruiksvriendelijkheid;
  • Responsive ontwerp;
  • Snelheid;
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO);
  • Relevante content;
  • Veiligheid.

Gebruiksvriendelijkheid

Een website moet gemakkelijk te navigeren zijn, zodat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. Dit betekent dat de structuur van de website helder en logisch moet zijn, met duidelijke koppen en menu’s. In sommige gevallen voegen we zelfs een zoekfunctie toe.

Overigens vinden we gebruiksvriendelijkheid ook belangrijk voor de beheerder of eigenaar van de website. Daarom maken we in de backend van de website een eenvoudig dashboard, van waaruit alle content kan worden aangepast.

Responsive ontwerp

Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoon om websites te bekijken. Een responsive ontwerp zorgt ervoor dat een website er goed uitziet en functioneert op elk apparaat, of het nu een desktop, laptop, tablet of smartphone is.

We houden hier sterk rekening mee tijdens het uitwerken van het webdesign. Voor mobiele gebruikers maken we soms andere design- of structuurkeuzes dan voor desktopbezoekers.

Snelheid

Een website moet snel laden, omdat bezoekers niet lang willen wachten. Een trage website kan leiden tot verlies van bezoekers en dus verlies van potentiële klanten.

Wij maken daarom uitsluitend gebruik van de beste hosting. Afhankelijk van de grootte van de website kiezen we in sommige gevallen voor VPS-hosting.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Een goed geoptimaliseerde website zorgt ervoor dat uw website hoger in de zoekresultaten van zoekmachines komt te staan, waardoor u meer verkeer naar uw website kunt genereren.

COMMAR is gespecialiseerd in websites en online marketing. Juist deze combinatie zien we als de sleutel tot online succes. Daarom houden we tijdens de realisatie van een website altijd sterk rekening met de wensen van Google en bouwen een website helemaal volgens de principes van deze zoekmachine.

Relevante content

De inhoud van een website moet relevant en waardevol zijn voor de bezoekers. Dit betekent bijvoorbeeld dat de tekst duidelijk en eenvoudig te lezen moet zijn.

Een website moet bezoekers natuurlijk ook aanzetten tot actie, zoals het achterlaten van contactgegevens of het doen van een aankoop. Hiervoor maken we gebruik van duidelijke CTA-knoppen of -formulieren.

Veiligheid

Een website moet veilig zijn, zodat bezoekers zich geen zorgen hoeven te maken over de beveiliging van hun persoonlijke gegevens. Maar de website dient ook beveiligd te worden tegen hackers en virussen. Om die reden nemen wij het technisch onderhoud voor onze klanten helemaal uit handen. Daarmee kunnen wij voor onze klanten een stabiele en veilige website garanderen.

Meer lezen over technisch onderhoud? Lees dan hier verder.

websitebouwer Papendrecht

Websitebouwer Papendrecht

COMMAR is specialist op het gebied van websites en online marketing. We zijn gevestigd in Dordrecht, maar stappen graag op de fiets of in de auto om klanten in de omgeving op te zoeken. Zoals klanten in Papendrecht.

Inzicht in resultaat

COMMAR bestaat sinds 2018. We werken voor kleine en grote bedrijven. Ongeacht het type klant, is het halen van online resultaat het uitgangspunt. Doordat we alles meetbaar maken, weten we precies hoe uw website presteert. Maar ook voordat we aan de realisatie van een website beginnen, geven we onze klanten al inzicht in de potentie van hun website. Door inzicht te geven in het zoekvolume van relevante zoekwoorden, en de concurrentie op die betreffende zoekwoorden.

Website laten maken Papendrecht

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Papendrecht? We zijn benieuwd naar uw ideeën en wensen. Met ons sparren? Welkom in ons kantoor in Dordrecht (op afspraak). Of desgewenst komen we naar jou toe.

Sparren over websites?

Maarten van Lit
Specialist websites en webshops

+31 6 187 01 737

Inhoud van deze pagina

Onze expertise inzetten.

Samenwerken met ons? Met enthousiasme zetten we onze kennis in voor jouw project.