Website laten maken Dordrecht

Website laten maken Dordrecht

Je website laten maken door een webbouwer uit Dordrecht? Welkom bij COMMAR. 
Op deze pagina geven we 4 redenen waarom klanten kiezen voor ons.

Je website laten maken in Dordrecht?

Als marketingbureau, gespecialiseerd in websites en online zichtbaarheid, werken wij graag samen met lokaal gevestigde partijen. Bedrijven of organisaties die net als ons ook zijn gevestigd in Dordrecht. Of in de omgeving zoals Papendrecht of Sliedrecht.

Lokale samenwerking biedt voor beide partijen veel voordelen in een samenwerking. Zeker ook als je een website wilt laten maken in Dordrecht door een specialistisch bureau. Tijdens een intensief ontwikkelingstraject is het bijvoorbeeld heel prettig om met elkaar te sparren. Dat doen we graag in een ontspannen setting, bijvoorbeeld bij ons op kantoor.

Maar natuurlijk maken we graag ook ‘in het echt’ kennis. Net zoals jij waarschijnlijk. Om te weten wat voor vlees je in de kuip hebt en of het met ons klikt. En om meer te weten over onze expertise en werkwijze. Op onze beurt zijn wij benieuwd naar jouw verhaal, bedrijf of organisatie en vragen.

Bekijk ons werk.

Zien en lezen wat voor werk we leveren? En weten voor welke klanten wij zoal werken?

Website laten maken.

Ontdek meer over onze aanpak en uitgangspunten.

Plan direct een kennismaking!

Maar waarom kies je voor COMMAR, als je een website wilt laten maken in Dordrecht? Dat leggen we graag haarfijn uit op deze pagina.

Liever gelijk een afspraak maken voor een kennismaking met ons? Vinden we tof! Welkom op ons kantoor in het centrum van Dordrecht (Spuiweg). Of desgewenst komen natuurlijk bij jou op locatie. Bel ons, of stuur ons een bericht via het contactformulier onderaan deze pagina.

info@commar.nl078 780 2375

Onze klanten waarderen:

Waarom zou je bij ons aankloppen, als je een WordPress website in Dordrecht wilt laten maken door een Dordste webbouwer? Daarvoor vertellen we je graag wat onze klanten waarderen:

  1. Gespecialiseerd op het gebied van websites én online marketing.
  2. Altijd op de hoogte van ontwikkelingen en trends in ons vakgebied.
  3. Gericht op resultaat.
  4. Passie voor ons vak, aantoonbare succesvolle aanpak.

Benieuwd naar onze uitgangspunten tijdens het maken van een website? Scroll dan direct naar; ‘Uitgangspunten voor een website laten maken in Dordrecht’.

Handen op toetsenbord

1. Gespecialiseerd op het gebied van websites én online marketing.

Wij maken sterke websites. Zowel op het gebied van design en techniek. Maar vooral marketinggericht. Want het draait bij ons om resultaat. En dat resultaat halen we. Dankzij onze expertise van websites én online marketing.

We weten dus precies hoe we een goede website moeten bouwen voor ondernemers in Dordrecht en omgeving. Maar vervolgens ook hoe die website in de praktijk presteert. Hoe de bezoekers zich bewegen over de website en welke bezoekers er komen vanuit de zoekmachines. Maar ook hoeveel potentie er voor jouw website ligt, bijvoorbeeld in de zoekmachines zoals Google.

Wij maken voor onze klanten zoveel mogelijk inzichtelijk. Vanuit onze tooling weten we bijvoorbeeld precies hoeveel bezoekers vanuit welke zoekwoorden converteren. En nog veel meer inzichten waar wij en straks jij enthousiast van worden. Deze inzichten vertalen we voor onze klanten naar een realtime dashboard.

Wanneer je door ons, als webdesigner in Dordrecht een website laat maken, kies je voor meer dan alleen een webbouwer. Maar een partij die het totale plaatje overziet, de kneepjes van het vak kent en van jouw website een succes maakt. Daarom krijg je bij ons vooraf al inzicht in de online potentie van je website en de huidige prestaties van je concurrent.

Maarten aan het bellen

2. Altijd op de hoogte van ontwikkelingen en trends in ons vakgebied.

We hebben letterlijk van ons werk onze hobby gemaakt. En daarom vinden we het heerlijk om ons met onderwerpen en ontwikkelingen uit ons vakgebied bezig te houden.

Als je door ons een website wilt laten maken, is onze altijd accurate kennis van de ontwikkelingen een groot voordeel. Er zijn namelijk talloze mogelijkheden op het gebied van websites. Alleen al het aanbod plugins en tools zijn overweldigend. Door op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen weten we precies welke functionaliteit zijn beste tijd heeft gehad, en welke functionaliteit wel een duurzame keuze is voor de toekomst.

Maar ook op het gebied van online marketing lopen we graag op de muziek vooruit. Al voordat bekend werd dat Google Analytics Universal uit de lucht wordt gehaald, hebben wij onze klanten overgezet op het nieuwe Google Analytics 4.

3. Gericht op resultaat

Uiteindelijk telt het resultaat van je website. Dus wat het je concreet oplevert. Daarom hebben wij een obsessieve focus op rendement en vinden wij de combinatie van expertise op het gebied van websites én online marketing onmisbaar. Ook als je een website wilt laten maken in Dordrecht is resultaat een belangrijk kernpunt om je te kunnen onderscheiden van de concurrent. Door een technisch goede website te hebben met een optimale gebruikerservaring, laten we bezoekers converteren. In veel gevallen komen die bezoekers vanuit Google, via relevante zoektermen.

Hoe maken we het resultaat inzichtelijk? Door al vanaf het begin de website van A tot Z door te meten. Alle data en inzichten verwerken we in een online dashboard, die je 24/7 kunt raadplegen.

Maarten en Jeroen bij een bureau

4. Passie voor ons vak, aantoonbare succesvolle aanpak

Ons werk is onze hobby. Vanuit dat enthousiasme benaderen we onze projecten. En dat merk je terug in een samenwerking. We houden van korte lijntjes en een informele sfeer.

Ons klantportfolio bestaat uit een diverse groep bedrijven en organisaties. Uit Dordrecht en omgeving, maar natuurlijk ook voor klanten die ergens anders in het land zijn gevestigd.

Bekijk onze casussen om een indruk te krijgen van ons werk. En de behaalde resultaten bij de casussen. Want we laten graag de resultaten voor zich spreken.

Ook een (WordPress) website laten maken in Dordrecht? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken!

Website laten maken Dordrecht

Als je kiest om je website te laten maken in Dordrecht, dan kies je voor COMMAR. Wij zijn een partij met ervaring en kennis van zaken. We weten hoe we een succesvolle, marketinggerichte website maken. In onze aanpak stellen we altijd een aantal uitgangspunten centraal:

  • Gebruiksvriendelijkheid van de websitebezoeker voorop.
  • Website is volledig geoptimaliseerd voor SEO (organische vindbaarheid).
  • Website is eenvoudig zelf te beheren.
  • Website heeft een professionele merkbeleving door een onderscheidend design.
  • Website is volledig responsive voor desktop, laptop, tablet en mobiel.

Onze focus ligt uitsluitend op online. We weten dus precies hoe we van jouw website een succes kunnen maken. Standaard richten we alle websites optimaal in voor Google. Zodat je gevonden gaat worden op voor jou relevante zoekwoorden.

We leveren elke website op met een dashboard waaruit je zelf eenvoudig alle content beheert. Je kunt zelf pagina’s bewerken, berichten toevoegen of verwijderen en foto’s wijzigen. Zo heb je ons niet nodig als je een aanpassing aan je website wilt doorvoeren. Uiteraard doen wij het natuurlijk ook graag voor jou.

We optimaliseren je website voor desktop, tablet en mobiel. Zo zorgen we voor een optimale gebruikerservaring voor jouw websitebezoekers. Ongeacht hoe ze jouw website bezoeken.

Kies je voor COMMAR, dan ga je werken met een websitebouwer in Dordrecht. Het heeft grote voordelen om je website in Dordrecht te laten maken. Je kunt altijd even bij ons binnenwippen voor een vraag. Maar ook voor overleg tijdens het realisatieproject vinden wij het prettig om face-to-face met elkaar van gedachte te kunnen wisselen.

Een (WordPress) website laten maken in Dordrecht?

Neem contact met ons op om vrijblijvend je wensen voor een website voor jouw bedrijf of organisatie te bespreken. Dat kan telefonisch, via een online-meeting of natuurlijk bij ons op kantoor.

Een website laten maken in Dordrecht?

Maarten van Lit
Website specialist

+31 6 187 01 737

Inhoud van deze pagina

Onze expertise inzetten.

Samenwerken met ons? Met enthousiasme zetten we onze kennis in voor jouw project.