Webdesigner Dordrecht

Webdesigner Dordrecht.

Ontdek de 5 redenen waarom je kiest voor COMMAR als webdesigner en WordPress specialist. 

Sprankelende, professionele websites die renderen

Wil je een website laten maken door een webdesigner uit Dordrecht? Welkom bij COMMAR! Vanuit het centrum van Dordrecht maken we marketinggerichte WordPress websites; sprankelende, professionele websites die renderen. Gericht op het gebruikersgemak van jouw websitebezoekers.

Jouw website moet renderen. Daarom moet je website optimaal zijn ingericht op wat jouw doelgroep wilt lezen, doen en beleven. Zodat jij ook daadwerkelijk die aanvragen gaat ontvangen.

Als specialist in websites en online marketing werken wij vanuit ons kantoor in Dordrecht voor plaatselijke, regionale en landelijke gevestigde partijen. Marketing en webdesign zijn onze hobby’s, en van onze hobby hebben we ons werk gemaakt. Letterlijk. Het plezier, onze kennis en passie is in en rondom Dordrecht niet ongemerkt gebleven.

We hebben als webdesigner al tientallen WordPress webdesigns en websites mogen opleveren voor bedrijven in de regio van Dordrecht. Wij werken voornamelijk voor middelgroot en grote Mkb’ers. Maar uit een websitetraject voor een Zzp’er halen we net zoveel voldoening.

Website laten maken Dordrecht

Wil jij je website laten maken door een ervaren bureau (en gewoon een leuke club) uit Dordrecht? Laten we dan een bak koffie doen, vinden we gezellig! We maken graag kennis om te kijken wat we kunnen betekenen.

Webdesigner Dordrecht; waarom je voor ons kiest

Natuurlijk omdat je een website wilt laten maken door een partij uit Dordrecht. Maar waarom (wij van WC-Eend) ga je kiezen voor COMMAR? Dat leggen wij je graag uit aan de hand van de volgende punten.

  • Vooraf inzicht in de potentie van je website
  • Webdesign gericht op converteren
  • Profiteer van ervaring: Kunde, snelheid en op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.
  • Wij nemen alles wat ingewikkeld is uit handen
  • Eenvoudig te beheren website

 

Vooraf inzicht in de potentie van je website

Een website hebben vinden wij geen doel op zich. Het is een middel om je doelgroep te bedienen en te zorgen voor ‘new business’. Daarom vinden we het vooraf belangrijk inzicht te geven in de resultaten die je website kan gaan opleveren. Dat doen we door te kijken naar relevante zoekwoorden en bijbehorende zoekvolumes, maar ook naar de concurrentie en de klikprijzen op bepaalde zoektermen. 

Met deze inzichten weet je wat je van ons kunt verwachten als we een website voor je gaan maken, maar ook wat daarna de mogelijkheden en kansen zijn.

Webdesign gericht op converteren

Als marketeers en webdesigners zijn we resultaatgericht ingesteld. We hebben veel ervaring met het maken van webdesigns die zijn ingericht op resultaat. Vanuit onze ervaring met converterende webdesigns en het WordPress CMS onderscheiden we ons in Dordrecht door onze snelle manier van werken in combinatie met onze aantoonbare resultaten voor MKB en ZZP.

Een paar belangrijke uitgangspunten voor een converterend design zijn:

  • Prioriteren van content en belangrijke informatie boven de fold
  • Duidelijke websitestructuur
  • Optimale techniek en snelle websites
  • Combinatie van beleving en gebruikersgemak
 

Profiteer van ervaring: Kunde, snelheid en op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.

We zijn kleinschalig en daardoor flexibel. Bij ons wordt je niet doorverbonden naar een andere afdeling wanneer je belt. Heeft iets haast? Dan maken we daarvoor ruimte in onze planning. Daarnaast zijn we een beetje nerd, zelf noemen we het passie hebben voor ons vak. We verdiepen ons continue in de nieuwste ontwikkelingen die er altijd zijn in de wereld van (WordPress)websites en online marketing.

We werken daarom altijd met de beste tooling, waarmee we snel en vooral efficiënt en effectief kunnen werken. Van die snelheid en effectiviteit profiteren onze klanten.

Wij nemen alles wat ingewikkeld is uit handen

We weten als webdesigner en WordPress specialist in Dordrecht van de hoed en de rand als het om techniek gaat. We nemen graag de tijd om het je uit te leggen, maar belangrijker is dat we weten hoe ermee om te gaan en te gebruiken voor jouw website en online resultaat. Wij zorgen als websitebouwer in Dordrecht voor stabiele en kwalitatief hoogwaardige websites in het WordPress CMS.

Eenvoudig te beheren website

We kunnen ons goed voorstellen dat je ons niet voor elke wijziging op de website nodig wilt hebben. Daarom richten we websites optimaal in voor het gebruikersgemak van de websitebeheerder. Met een COMMAR-website ben je in staat zelf eenvoudig alle content te bewerken, te verwijderen of toe te voegen.

COMMAR; webdesigner Dordrecht

Een online-marketingbureau, met specialisme in webdesign en online marketing, gevestigd in Dordrecht. Da’s de korte omschrijving van COMMAR. Maar we vertellen je graag iets meer.

COMMAR bestaat uit een tweekoppig team; Maarten en Jeroen. Studievrienden, maar die studie is ondertussen alweer even geleden. Jeroen heeft sindsdien gewerkt als online marketeer bij diverse gerenommeerde bureaus en een gevestigde landelijk handelskantoor. Maarten werkte na zijn studie als allround marketeer bij een NGO. Vanaf eind 2019 hebben we onze krachten gebundeld en werken we aan sterke online posities voor onze klanten.

Vanaf 2018 heeft Maarten zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Als webdesigner en WordPress specialist. Nu, vier jaar later, heel veel ervaring met websites en webshops verder, gevestigd in Dordrecht. Nog steeds als webdesigner en WordPress specialist. Want we zeiden het al eerder, we hebben van onze hobby ons werk gemaakt.

Website laten maken Dordrecht

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen als webdesigner en WordPress specialist in Dordrecht? Voor jouw bedrijf of organisatie in Dordrecht een sprankelend webdesign? Stuur een bericht naar Maarten, met daarbij je wensen. Hij neemt dan neemt dan snel contact met je op. 

Liever een keer kennismaken in ons kantoor in Dordrecht (waar we onze WordPress websites creëren)? Vinden we een goed idee. Laat weten wanneer het jou schikt! Van harte welkom in de Spuiweg 69, waar we als webdesign bureau Dordrecht zijn gevestigd.

Sparren over jouw website?

Maarten van Lit
Website specialist

+31 6 187 01 737

Inhoud van deze pagina

Onze expertise inzetten.

Samenwerken met ons? Met enthousiasme zetten we onze kennis in voor jouw project.