Webdesign Sliedrecht

Webdesign Sliedrecht.

Een website laten maken voor uw organisatie of bedrijf in regio Sliedrecht? COMMAR realiseert websites met een uitgedacht en onderscheidend webdesign. 

Een goed webdesign als basis voor een succesvolle website

Een uitgedacht en onderscheidend webdesign is een belangrijk voor het succes van een website, ongeacht de grootte of het doel ervan. Het is het fundament waarop de inhoud van een website wordt weergegeven en hoe de websitebezoeker door de inhoud kan navigeren.

Een goed ontworpen website draagt niet alleen bij aan het verhogen van conversies en het genereren van leads, maar ook aan een positief imago voor uw bedrijf of organisatie.

In de regio Sliedrecht zijn hebben vrijwel alle bedrijven en organisaties een website om zichzelf te presenteren. Op deze pagina delen we een aantal belangrijke aspecten van goed webdesign, en hoe deze toegepast kunnen worden op websites in Sliedrecht. Namelijk:

  • Gebruiksvriendelijkheid;
  • Responsiviteit;
  • Visuele aantrekkelijkheid.

Gebruiksvriendelijkheid

Een van de belangrijkste aspecten van webdesign is de gebruiksvriendelijkheid. Dit betekent dat de website makkelijk te navigeren moet zijn en dat de websitebezoeker snel de informatie kan vinden die hij of zij zoekt. Een aantal factoren zijn hiervoor bepalend:

  • Een duidelijke structuur met heldere koppen en subkoppen;
  • Consistent gebruikmaken van een vastgesteld kleurenschema en lettertype;
  • Het gebruik van een zoekfunctie kan helpen bij het makkelijk vinden van informatie.

Overigens vinden wij gebruiksvriendelijkheid niet alleen belangrijk voor de websitebezoeker, maar ook voor de beheerder of eigenaar van de website. Daarom maken wij voor elke website die we opleveren een dashboard. Vanuit dit dashboard kan eenvoudig alle content (teksten en foto’s) worden aangepast.

Responsiviteit

Een ander belangrijk aspect van webdesign is de responsiviteit. Dit betekent dat de website goed moet werken op verschillende soorten apparaten, zoals desktop, laptops, tablets en mobiele telefoons. Steeds meer mensen gebruiken vooral hun mobiele telefoon voor het bezoeken van websites, dus het is belangrijk dat uw website hierop is aangepast.

Visuele aantrekkelijkheid

Een derde belangrijk aspect van webdesign is de visuele aantrekkelijkheid. Dit betekent dat de website aantrekkelijk en professioneel moet zijn vormgegeven, waarbij het design naadloos aansluit op de huisstijl van de organisatie of het bedrijf.

Website laten maken Sliedrecht

Dé websitebouwer van Sliedrecht; COMMAR

COMMAR is deels gevestigd in Sliedrecht en deels in Dordrecht. Wij richten ons op het maken van websites en online marketing. COMMAR is opgericht in 2018 en heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkend trackrecord opgebouwd met het maken van professionele en gebruiksvriendelijke websites.

Een van de belangrijkste diensten die COMMAR aanbiedt, is het maken van websites op maat. We werken daarbij nauw samen met onze klanten, om een website te maken die volledig aan de wensen van de klant voldoet. Hierbij wordt rekening gehouden met de doelgroep, de inhoud van de website en de stijl van het bedrijf of organisatie.

Bekijk ook eens onze FAQ over websites.

Andere diensten van COMMAR

Naast het maken van websites, richt onze dienstverlening zich ook op zoekmachineoptimalisatie (SEO), online advertising (SEA) en social media marketing. Concreet betekent dit dat we, naast het bouwen van websites, onze klanten ook helpen bij het verbeteren van de online zichtbaarheid van een website en het genereren van meer verkeer en leads.

Hosting en onderhoud

Wij bieden verschillende hostingmogelijkheden aan, afhankelijk van de grootte van de website en het aantal bezoekers. Ook bieden we ondersteuning en onderhoud aan voor websites. Dit betekent dat we helpen met het maken van verbeteringen en uitvoeren van (technische) updates.

Internetbureau Sliedrecht

Webdesign Sliedrecht

Door onze jarenlange ervaring en expertise in webdesign en online marketing, leveren wij professionele en gebruiksvriendelijke websites. Onze websites voldoen aan de wensen van de klanten en aan de gestelde richtlijnen van Google. Een nauwe samenwerking met onze klanten in regio Sliedrecht tijdens een realisatietraject van een webdesign, vinden we heel belangrijk. Want alleen zo kunnen we aan de specifieke eisen en doelstellingen van onze klanten voldoen. We maken voor onze websites uitsluitend gebruik van de nieuwste technologieën en zorgen dat alle websites responsive en gebruiksvriendelijk zijn.

Zo kunnen de klanten van COMMAR hun website effectief gebruiken als een marketinginstrument en hun doelstellingen, als het behalen van meer conversies en leads, bereiken.

Aan de slag?!

Op zoek bent naar een professionele website voor uw bedrijf of organisatie in Sliedrecht? We komen graag met u in contact. Met elkaar maken we van uw website een succes, door een gebruiksvriendelijk, visueel aantrekkelijk en een goed vindbaar eindproduct te realiseren.

Een keer vrijblijvend kennismaken? Neem contact op voor het maken van een afspraak, online of bij ons op kantoor. We plannen graag wat in.

Meer weten over de gezichten achter COMMAR? Neem dan ook eens een kijkje op de pagina ‘over ons’.

Sparren over websites?

Maarten van Lit
Specialist websites en webshops

+31 6 187 01 737

Inhoud van deze pagina

Onze expertise inzetten.

Samenwerken met ons? Met enthousiasme zetten we onze kennis in voor jouw project.