SEO Sliedrecht

Vind jouw SEO-specialist in Sliedrecht.

Wordt gevonden in Sliedrecht met nieuwe leads vanuit Google!

Omdat SEO ook werkt in Sliedrecht

Elke ondernemer snapt het belang van zichtbaar zijn op toplocaties. Vindbaarheid zorgt voor bekendheid, herkenning en uiteindelijk voor klanten. 

Dat geldt ook voor de zichtbaarheid en vindbaarheid van je business in de zoekmachines, zoals Google. Een hoge positie in Google op het zoekwoord ‘ SEO Sliedrecht ’ is voor ons zo’n belangrijke toplocatie. Op welke woorden wordt jouw business gevonden door (Sliedrechtse) afnemers?

Aan de groeiende vraag merken we dat steeds meer bedrijven uit Sliedrecht ervoor kiezen om hun SEO (Search Engine Optimazation) professioneel aan te pakken. Topposities pakken in Google en zichtbaar zijn op relevante zoekwoorden levert aantoonbaar meer leads op. 

Maar wat is SEO precies, en waarom is dit een interessante strategie? Daarover meer op deze pagina.

Heb jij SEO al toegepast?

Dagelijks zoeken duizenden mensen op termen die verwant zijn met jouw business. Daarover bestaat geen twijfel. Maar wat zou het betekenen als jouw website hoog scoort in Google bij al deze zoekopdrachten?

Simpelweg meer contactmomenten, meer interesse in jouw dienstverlening en uiteindelijk meer omzet. Via SEO werk je aan de organische vindbaarheid van je website.

Bijvoorbeeld middels verborgen pagina’s op jouw website, die helemaal zijn ingericht op een bepaald zoekwoord en daarom hoog scoren in Google. Een voorbeeld van zo’n zoekwoord is in ons geval: SEO Sliedrecht. 

Vanuit een direct bezoek aan onze website kun je deze pagina niet vinden, maar via Google op de zoekterm ‘SEO Sliedrecht’ kom je wel op deze pagina terecht. Zo’n SEO pagina noemen we een landingspagina. Deze richten we helemaal in op de zoekintentie van de bezoeker. 

In jouw geval zal dat iets te maken hebben met ‘SEO Sliedrecht’ of ‘Vindbaarheid website Sliedrecht’. Uiteindelijk is de intentie van een landingspagina om de bezoeker kennis te laten maken met de dienstverlening van het betreffende bedrijf, die aansluit op de zoekintentie van de bezoeker. 

Zo zijn wij je graag van dienst om met jouw website topposities te bekleden in Google. Met SEO dien je het doel waarvoor je website bestaat, namelijk het creëren van meer leads en omzet

SEO aanpak voor ondernemers uit Sliedrecht

Het goed op de kaart zetten van jouw website, vergt een stevige basis. Daarom gaan we bij onze SEO werkzaamheden niet direct aan de slag met de zoekwoorden die jij belangrijk vindt. Belangrijker is namelijk wat je toekomstige klant belangrijk vindt. Middels onze geavanceerde SEO tooling brengen we dit precies in kaart. 

Voordat we deze pagina hebben opgezet, hebben we ook eerst in kaart gebracht hoeveel en waarop er in de regio Sliedrecht gezocht wordt op SEO-gerelateerde zoektermen. Vanuit die analyse hebben we de beslissing genomen om deze pagina in te richten op de zoekintentie ‘SEO Sliedrecht’.

Maar we kijken niet alleen naar de hoeveelheid bezoekers op bepaalde zoekintenties, we brengen ook de huidige situatie in kaart met een 0-meting. Zo zien we hoeveel links er nu naar je website worden gelegd, hoeveel verkeer er binnenkomt op jouw merknaam en hoeveel verkeer er binnenkomt op zoekwoorden die gaan over je dienstverlening. 

We bekijken ook welke pagina’s een top drie positie hebben binnen Google, en welke pagina’s minder vindbaar zijn. Vanuit deze analyse (We bieden deze ter kennismaking gratis aan) bepalen we de verschillende zoekintenties waaraan we gaan werken.

Ook al aan SEA gedacht?

Een andere manier om je website goed te laten scoren in Google is via SEA (Search Engine Advertising). SEA gaat over vindbaar zijn in Google middels betaalde advertenties. 

In dat geval zou deze pagina ‘SEO Sliedrecht’ niet alleen via de organische resultaten vindbaar zijn, maar ook via een advertentie boven de organische resultaten. 

Het verschil is dat SEO zich richt op lange termijn, terwijl SEA gaat over korte termijn. Want wanneer je stopt met adverteren, vervalt gelijk de vindbaarheid middels deze manier. In de praktijk loopt het vaak naast elkaar. Wij ondersteunen bedrijven zowel met SEO als met SEA.

Wij bieden SEO en SEA aan in Sliedrecht

Mooi allemaal. Maar als je samenwerkt met COMMAR, met wie heb je dan precies te maken? COMMAR bestaat uit een tweekoppig team, soms op parttime basis aangevuld met specialisten, met specialisme op het gebied van WordPress websites en webshops en online marketing (SEO, SEA en social advertising). 

Wij zorgen dat de websites van onze klanten renderen. Via geoptimaliseerde websites en een topvindbaarheid zorgen we voor websitebezoek, leads en omzet. Dat we dat doen met veel passie en kunde, is natuurlijk een cliché. Maar wel waar

Sparren over online marketing?

Jeroen Terhoeve
Specialist online marketing 

+31 6 39897941

Inhoud van deze pagina

Onze expertise inzetten.

Samenwerken met ons? Met enthousiasme zetten we onze kennis in voor jouw project.