Op zoek naar een reclamebureau in Sliedrecht?.

Wij zetten je graag online op de kaart.

Omdat wij houden van online

COMMAR bedient als reclamebureau in Sliedrecht klanten in Zuid-Holland en ver daarbuiten. De kern van ons werk? We maken bedrijven en producten zichtbaar en faciliteren de doelgroep in hun klantreis.

Voordat we aan de slag gaan met mooie dingen maken, kijken we dus eerst naar de doelgroep. Wie zijn het, welke klantroute leggen ze af. In welke behoeften willen ze voorzien worden? Als we deze analyse helder hebben werken we de daarop gebouwde strategie uit tot toffe eindproducten. Zoals een website, een brochure, goede vindbaarheid in Google of een opvallende auto bedrukking.

Onze belangrijkste graadmeter? Marketingproducten moeten doeltreffend zijn.

Als reclamebureau Sliedrecht werken we voor verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Onze meer de technische sector, de watersportsector en autobranche. 

We zorgen dat je je potentiële klanten kunt bereiken, en ondersteunen op alles wat met marketing en communicatie te maken heeft. Met een mooi woord, we ‘ontzorgen’. Doen we ook graag voor jouw bedrijf. Neem contact op, dan doen we een bak koffie en praten we verder!

COMMAR is gespecialiseerd in

Sparren over websites?

Maarten van Lit
Specialist websites en webshops

+31 6 187 01 737

Inhoud van deze pagina

Onze expertise inzetten.

Samenwerken met ons? Met enthousiasme zetten we onze kennis in voor jouw project.