Reclamebureau Goeree-Overflakkee.

Wij zijn een marketingbureau, deels gevestigd op Goeree-Overflakkee.

COMMAR op Goeree-Overflakkee

Sinds begin 2020 is COMMAR ook te vinden op Goeree-Overflakkee. Vanuit Oude-Tonge zal Jeroen je graag alles vertellen over online marketing en moderne WordPress websites. 

COMMAR ondersteunt namelijk met:

 

Met onze nuchtere Flakkeese roots helpen we je graag met ons digitale aanbod. Zo hebben we inmiddels al een ruim aantal Flakkeese klanten geholpen aan meer online bekendheid. Van website tot uitgebreide Google Ads campagnes.

Nuchtere Flakkeese aanpak

Onze communicatie is nuchter, wat typisch past bij ons eilandmoraal (knipoog)! Als het moet spreken we een woordje “Flakkees” en bespreken we je marketingkansen met een lokaal “Solaes” biertje of Brandstof koffie. Moeten is hierin een te beladen woord natuurlijk.

Websitebouwer Goeree-Overflakkee

Op zoek naar een websitebouwer vanuit Goeree-Overflakkee? Internetbureau COMMAR helpt je graag aan een veilige, responsieve en moderne website. Met het oogpunt op conversie en gebruiksvriendelijkheid bouwen we websites die renderen. 

Als voorbeeld hebben we voor Bijzondere Woorden een website met bestelmodule opgeleverd. Zo kijken we naar de wensen van de klant, denken we in oplossingen en nemen we moderne beslissingen. 

Heb je bijvoorbeeld ook eens gedacht aan een toppositie in Google, omdat je site technisch voldoet aan de laatste eisen? Meet je het websiteverkeer al? En wat dacht je van adverteren? Kun je landingspagina’s laten zien die men aanspreekt. 

Met onze kennis van online marketing en Google, denken we graag verder dan alleen een mooi design. Zo zijn onze websites uitermate geschikt voor SEO, SEA en overige vormen van online adverteren. Jeroen en Maarten praten je graag bij over de opties voor jou. Daarnaast is er voor ieder budget een aangepaste offerte mogelijk. 

goeree-overflakkee reclamebureau

Wordt gevonden in Google

Goeree-Overflakkee is echt niet alleen via de Haringvlietbrug te bereiken. Want heb jij al eens aan de Google kanalen gedacht? Wordt gevonden op jouw product, dienst of expertise. Wij zorgen ervoor dat niemand meer om je heen kan. 

Met de nodige certificaten op zak, weten we de weg in Google. Zo houden we rekening met de websitetechniek, structuur en schrijven we er op los. Want met sterke SEO landingspagina’s, een doordachte inzet van Google Ads en de juiste websitetechniek merk je al snel dat je je onderscheidt van de concurrent. 

Ook op Flakkee is er nog veel winst te behalen. We zien nog niet heel veel activiteit als het gaat om Google adverteren, social media advertenties of strakke websitetechniek gericht op SEO. 

Benieuwd naar de klikkosten op Goeree-Overflakkee, of zou je weleens in de online keuken van je concurrentie willen spieken? Wij nemen je graag mee in het online landschap. 

Deze Flakkeeënaars gingen je voor

Ondanks ons kantoor te vinden is in Dordrecht, zijn we enthousiast betrokken op Goeree-Overflakkee. Jeroen is geboren en getogen op het eiland en ondersteund daarom graag ondernemers in de buurt. Zo hielpen we de volgende klanten op Flakkee al met online vindbaarheid of een moderne website:

 

Wat we nog meer doen? Dat kun je bekijken bij onze casussen.

Sparren over online marketing?

Jeroen Terhoeve
Specialist online marketing 

+31 6 39897941

Inhoud van deze pagina

Onze expertise inzetten.

Samenwerken met ons? Met enthousiasme zetten we onze kennis in voor jouw project.