Google Tag Manager expert en specialist

Reclamebureau Goeree-Overflakkee.

Online marketing inzetten voor de Flakkeeënaar? Daar zijn we wel in thuis. Mede-eigenaar Jeroen woont in Oude-Tonge en werkt inmiddels intensief samen met ambitieuze Flakkeese ondernemers. Pluk jij straks ook de vruchten met COMMAR? 

COMMAR op Goeree-Overflakkee

Wij zijn reclamebureau COMMAR. Gevestigd in Dordrecht, maar je ziet ons wel erg veel op Goeree-Overflakkee voorbij komen

Mede-eigenaar Jeroen woont in Oude-Tonge en is graag betrokken bij ambitieuze ondernemers op Goeree-Overflakkee. Zo zetten we onze expertise in online reclame graag in voor de nuchtere, ambitieuze en welwillende eilandbewoners. 

Wat we doen op Goeree-Overflakkee?

Nuchtere Flakkeese aanpak

Tsja, als Flakkeeënaars onder elkaar kunnen we natuurlijk gewoon een woordje Flakkees uitwisselen over online marketing. 

Nuchter, recht voor z’n raap en resultaat gericht. Het eilandmoraal bij COMMAR is sterk aanwezig, waarbij we eigenlijk graag zonder poespas voor je willen onderzoeken hoe we als reclamebureau op Goeree-Overflakkee jullie vooruit gaan helpen. 

 

Websitebouwer Goeree-Overflakkee

Website laten maken voor jouw bedrijf op Goeree-Overflakkee? Je bent niet de eerste die kiest voor COMMAR als reclamebureau. 

Onze websites zijn: 

  • Veilig! We bieden volledige websites met AVG-proof oplossingen, zodat jij zonder zorgen een eigen website kunt runnen
  • Snel en responsief. Jouw website heeft een snelle laadtijd en ziet er ook op mobiel strak uit
  • Goed vindbaar. Met ruime ervaring met SEO en alle Google tools kunnen we jouw website hoger in Google laten verschijnen. Meer daarover? Bekijk dan eens onze pagina over SEO (Search Engine Optimization)

 

Met onze kennis van Google denken we graag verder dan slechts een strak design. Voor ieder wat wils. Wil je maatwerk? Of heb je liever een doelgerichte website voor een lage prijs? Ontdek de mogelijkheden van jouw website op Goeree-Overflakkee.

reclamebureau Goeree-Overflakkee website voor LivastGo

Online marketing Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee maakt kennis met de mogelijkheden van online marketing. Zo laten we onze klanten zien dat ze niet slechts via de Haringvlietbrug te bereiken zijn. 

Wordt gevonden op jouw product, met jouw dienst of met jouw vacatures. Wij zorgen ervoor dat iedereen op Flakkee jou zal kennen. Op een aansprekende manier. 

Direct vindbaar in Google? 🔎 

Zet Google Ads (Google Adwords) in om in Google te verschijnen wanneer iemand jouw dienst of produt intypt in de zoekmachine. 

> Wat is Google Ads?

Voorbeeld Google Ads zoekadvertentie voor Flakkees bedrijf Go Softwash

Professionele social media advertenties? 📱

Een nieuw of bestaand merk op de Flakkeese markt brengen? Social media advertenties zijn erg interessant om herrie te maken en op te vallen. Zo werkten we al samen met o.a. The Storage Store ter promotie van nieuwe opslagunits op Goeree-Overflakkee. 

reclamebureau Goeree-Overflakkee - voorbeeld social media advertenties

De keuze is reuze. Ook maken we gebruik van online marketing trucs, zoals de inzet van onze expertise als AI-specialist. Ga jij op Goeree-Overflakkee in de stroomversnelling qua marketingopties? Ontdek dan snel eens onze online advertentiemogelijkheden

Inzicht in onze marketing op Goeree-Overflakkee

Reclamebureau gezocht op Goeree-Overflakkee? Van makelaar tot opslagloods. We helpen graag onze Flakkeese buren met online marketing of een nieuwe website. 

Zij gingen je al voor: 

 

Bakkie doen? Van harte welkom in ons monumentale kantoorpand in Dordrecht. Al zijn we ook graag en vaak op het eiland te vinden. 

Wacht niet langer en kies voor een reclamebureau, werkzaam op Goeree-Overflakkee. 

Sparren over online marketing?

Jeroen Terhoeve
Specialist online marketing 

+31 6 39897941

Inhoud van deze pagina

Onze expertise inzetten.

Samenwerken met ons? Met enthousiasme zetten we onze kennis in voor jouw project.