Online marketingbureau Dordrecht.

Online stappen zetten in omgeving Dordrecht? Dat doe je natuurlijk het beste met een online marketingbureau uit Dordrecht zelf. Maak kennis met COMMAR.

COMMAR - online marketingbureau Dordrecht

Aangenaam, Jeroen en Maarten. Met ons online marketingbureau op de Bomkade in centrum Dordrecht zijn we inmiddels een thuisbasis voor vele ondernemers in de Drechtsteden. In 2023 bestaan we alweer 5 jaar. Wij zijn blij onze diensten al zo lang met jullie te kunnen delen 

Google Ads, SEO, social media advertenties en websites. Ondernemers schuiven makkelijk bij ons aan tafel om online marketing kansen te ontdekken.

online marketingbureau Dordrecht COMMAR

Online marketing in Dordrecht? Gewoon oprecht over de mogelijkheden

Bij COMMAR ligt de nadruk op transparant. Zo scheppen we graag de juiste verwachting. Een Google Ads traject met ons? Wij scheppen een juiste verwachting!

Direct vindbaar op Google, YouTube, Gmail, websites en apps 🔎

Wordt gevonden! Zorg ervoor dat je op de juiste kanalen advertenties plaatst. Wij zetten alles klaar zodat we jouw doelgroep bereiken op de bekende kanalen. Liever vindbaar in Google? We kunnen op de zoekwoorden adverteren die matchen met jouw dienst of product. 

 

Bereik geïnteresseerden in jouw dienst of product 🧐

COMMAR beschikt over de benodigde tools om nauwkeurig te identificeren waar mensen naar op zoek zijn, wie deze individuen zijn en welke andere websites ze bezoeken. Wij stellen een doelgroepsprofiel op dat is afgestemd op uw doelstellingen. Hierdoor kunnen we ons richten op het bereiken van mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zouden zijn in uw bedrijf. Het uiteindelijke resultaat? Een toename in websiteverkeer. Maar dat is niet het enige; we leggen de nadruk op relevantie. Onze overtuiging is dat de juiste match leidt tot conversies, en niet alleen tot absolute aantallen. We streven naar kwalitatief bezoek.

 

Advertentie ➡️ Klik: betaal enkel voor geïnteresseerde gebruikers

Pas wanneer iemand op uw advertentie klikt, betaalt u. Met Google Ads werkt dit klikkosten (CPC) systeem erg effectief. Door te kijken naar hoeveel mensen daadwerkelijk op onze advertenties klikken (doorklikpercentage of CTR), kunnen we precies ontdekken waar de mensen zijn die echt geïnteresseerd zijn. Dit betekent dat uw budget voor advertenties alleen wordt gebruikt voor mensen die echt geïnteresseerd zijn in wat u aanbiedt.

 

Resultaten 24/7 inzichtelijk 📊

Benieuwd naar hoe het gaat? Ontdek het allemaal in ons handige COMMAR Klantendashboard. Hier kunt u op elk moment van de dag inloggen. U ziet overzichten van het aantal mensen dat uw website bezoekt, hoeveel pagina’s ze bekijken, welke doelen ze op uw site bereiken (conversies), en uiteraard de kosten van alle klikken die we hebben verzameld!

 

Uitleg van wat er gebeurd, eens of meermaals per maand ✅

Bij COMMAR houden we regelmatig een ‘check-up’ van uw campagne om te zien hoe het gaat. Als er iets moet veranderen, geven we u suggesties en denken we samen na over hoe we uw hele campagne nog beter kunnen maken.

 

Ervaren in het beheer van campagnes 📈

Met onze verzameling Google Ads certificaten en een flinke dosis ervaring met bedrijven in allerlei soorten branches, bekijken we onze campagnes als heuse speurneuzen. Door ons beheer van en betrokkenheid bij de campagnes, halen we veel waardevolle inzichten binnen en zetten we alles op alles om het hoogst mogelijke rendement te behalen!

 

De kracht van herhaling 😄 

We hebben het gelukkig al vaker gedaan. Online marketing blijkt de weg te zijn voor online vindbaarheid, zowel voor diverse bedrijven in Dordrecht als daarbuiten.

We staan klaar om verschillende organisaties in en rondom Dordrecht te ondersteunen. Zij gingen je al voor:

 

Als u de voordelen van een online marketingbureau in Dordrecht wilt ervaren en op zoek bent naar een professioneel bedrijf om mee samen te werken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor u klaar om u verder te helpen!

Op dit moment hebben we nog plek voor een paar projecten. Wacht niet te lang en neem snel contact op met COMMAR voor een speciaal op maat gemaakt voorstel.

online marketingbureau Dordrecht COMMAR - Jeroen wijst online dashboard aan

Google Ads (SEA) inzetten? 📣

Google Ads is een geschikte all-in-one mogelijkheid om vindbaar te worden op het internet. Met Google Ads bieden we namelijk maar dan slechts klikken via de zoekmachine: 

 • Verschijn hoog in de Google Zoekmachine
 • Bereik potentiële klanten via beeldadvertenties op websites en apps
 • Zet YouTube in als belangrijk marketingkanaal met video en beeldadvertenties
 • Betreed Google Shopping met eigen productadvertenties
online marketinbureau dordrecht voorbeeldadvertentie Google

Bereik klanten via social media advertenties 📱

Kies voor een combinatie van Instagram, Facebook of LinkedIn om een relevante doelgroep aan te spreken met eigen unieke advertenties.

 • Uw advertenties direct zichtbaar op sociale media bij een gespecificeerde doelgroep
 • Een krachtige manier om uw merk, product of dienst te promoten via slimme online campagnes
 • Gericht adverteren op uw gewenste doelgroep met geavanceerde targetingopties en data-inzicht
 • Budgetten bepaalt u zelf, wij adviseren. U betaalt slechts wanneer men op uw advertentie klikt.
 • Professioneel en correct ingericht advertentieaccount, Facebook Pixel en de nieuwste Google Analytics 4
 • U ontvangt 24/7 inzicht in kosten en resultaat via uw persoonlijke COMMAR dashboard
 • Periodieke evaluaties en persoonlijk contact met Jeroen

 

online marketing uit Dordrecht voorbeeld

Vindbaarheid van uw website verbeteren met SEO 🔎

Hoge posities in Google innemen op relevante zoekwoorden? Dit kunt u verwachten. 

 • Een technische SEO check van uw website
 • Professioneel zoekwoordenonderzoek in actuele data uit het Google Netwerk
 • SEO zal op termijn het aantal relevante bezoekers naar uw website verhogen
 • U betaalt geen advertentiekosten aan Google
 • Ontvang 24/7 inzicht in webverkeer naar de website en posities in Google via COMMAR dashboarding
 • SEO pagina’s schrijven we specifiek voor de zoekwoorden waarop we gevonden willen worden
 • Bewezen SEO trackrecord voor mooie en diverse organisaties
online marketingbureau Dordrecht voorbeeld SEO

We ontmoeten u graag langs de Oude Maas

Welkom bij COMMAR, gevestigd in het historische pakhuis “Vredenburg” aan de Bomkade in Dordrecht. Onze ramen met sierlijke luiken bieden een weids uitzicht over de drukbevaren Oude Maas, een echt stukje Nederlandse waterpracht.

We nodigen u graag uit voor een gezellige koffie of een heerlijk kopje lokale thee. Laten we samen praten over onze diverse online marketingdiensten, waaronder Google Ads. In Dordrecht voelen we ons helemaal thuis, en de wereld van Google kennen we als onze broekzak.

Benieuwd? Aarzel niet om contact op te nemen met Jeroen. Hij deelt graag alles met u over SEA, SEO, advertenties, conversies, ROI, CTR en nog veel meer. We kijken er naar uit om u te ontmoeten in ons online marketingbureau Dordrecht.

Sparren over online marketing?

Jeroen Terhoeve
Specialist online marketing 

+31 6 39897941

Inhoud van deze pagina

Onze expertise inzetten.

Samenwerken met ons? Met enthousiasme zetten we onze kennis in voor jouw project.