Succesvolle verkoop van corona sneltesten.

Succesvolle verkoop van corona sneltesten.

Binnen twee weken een webshop voor Corona sneltesten!

Niet iedere dag maken we mee dat ideeën zo snel tot leven komen. Het coronavirus heeft iedereen getroffen, ook werkend Nederland. En laat dat nu net de sector zijn waarin Wijngaarden VeiligGoed al jaren een grote rol van betekenis speelt.

Deze PBM expert stelt dan ook dat onze maatschappij afhankelijk is van harde werkers. Mensen die vooruit willen, werkers die zich blootstellen aan allerlei risico’s om het doel te bereiken.

Wijngaarden VeiligGoed zet zich in voor de harde werker en levert daarom de juiste kennis en middelen om ze te beschermen. Van webinars tot koelvesten en hittebestendige kleding.

Bieden van bescherming

Salesmanager Patrick Verheij sloeg de spijker op z’n kop. Tijdens ons marketingoverleg, kwam zijn idee op een perfect moment. We kunnen nog meer mensen beschermen door te zorgen dat ze veilig aan het werk kunnen.

Zo kwam het idee voor een webshop voor coronasneltesten

Schouders eronder. Waar COMMAR staat voor een no-nonsense aanpak, en Wijngaarden met deze aanpak matcht, was het snel tijd voor actie. Binnen 10 werkdagen ontwikkelde we een heldere en conversiegerichte webshop voor sneltesten. Met een Nederlandse leverancier en een hardwerkend team bij Wijngaarden stond ook operationeel alles binnen no-time in de steigers. Klaar voor de verkoop!

corona sneltesten doosje

Eerlijk aanbod in totaal nieuwe markt

Een gloednieuw product in een onbetreden markt, uitdagend zoekwoordenonderzoek en al snel veel ‘vage’ mede-aanbieders.

Geen gelikte marketing trucjes, maar oprecht een sterke propositie. De sneltesten geven binnen 15 minuten uitslag, zijn RIVM goedgekeurd en je profiteert ook nog eens van voordelige staffelprijzen.

Wij vonden onze doelgroep o.a. in het Google netwerk. Met een actieve campagnevoering in Google Ads en crossmediaal dankzij het Facebook Netwerk en via remarketing trokken wij in de afgelopen maanden meer dan vijftienduizend bezoekers. Tevreden klanten, die snel en veilig weer aan het werk kunnen.

google ads campagne

Een voortvarend traject

Wij geven graag die online boost aan jouw bedrijfsdoelstellingen. Wij zijn dankbaar en trots dat we Wijngaarden VeiligGoed online in het zadel mochten helpen. Met deze nieuwe oplossingen hebben we nog meer mensen veilig aan het werk gekregen. Zo zie je maar dat een goed idee niet uitgesteld hoeft te worden.

Ben jij benieuwd naar de webshop? Bekijk ‘m hier.

Patrick Verheij over de samenwerking met COMMAR:

“COMMAR is een enthousiaste partij die op een creatieve manier meedenkt om onze ideeën en doelstellingen te realiseren!”

Benieuwd of we jou kunnen helpen met een eigen online campagne of website? Vraag het Jeroen. Hij vertelt je graag alles over online marketing.

Sparren over websites?

Maarten van Lit
Specialist websites en webshops

+31 6 187 01 737

Inhoud van deze casus

Google marktonderzoek

Google marktonderzoek.

Ontvang unieke Google inzichten van jou en je concurrentie.

Je ontvangt binnen drie werkdagen een uitgebreid rapport met een analyse van eigen prestaties, en de prestaties van je concurrent.

Bekijk het voorbeeldrapport en bestel.

Google marktonderzoek

Google marktonderzoek.

Ontvang unieke Google inzichten van jou en je concurrentie.

Je ontvangt binnen drie werkdagen een uitgebreid rapport met een analyse van eigen prestaties, en de prestaties van je concurrent.

Bekijk het voorbeeldrapport en bestel.