Jouw AI Specialist voor online marketing.

Persoonlijke content creëren, unieke afbeeldingen inzetten, nieuwe ideeën visueel maken, ROI sterk verhogen, conversies maximaliseren. Kies voor AI in online marketing.

AI voor bedrijven, die vooroplopen 😉

We nemen je mee in de wereld van AI voor bedrijven met ambitieuze ambities. Want AI gaat jouw marketingstrategie versnellen, op de kop zetten en geeft je een gigantische voorsprong. 

Wil jij een slimme implementatie van AI in jouw marketingstrategie? 

AI afbeelding toegepast in een Facebook advertentie

AI marketing voor bedrijven: Een voorsprong op concurrenten

Natuurlijk. We kunnen de kat nog even uit de boom kijken, maar AI is nu al beschikbaar voor jouw business. Heel praktisch in de vorm van advertenties, content en uniek beeldmateriaal. Welke voordelen onze klanten ervaren? Ontdek ze ook. 

 

Je bent je concurrentie een stap voor ♟️

Jij werkt efficiënter, slimmer en maakt gebruik van slimme AI technieken voor marketing. Denk aan gelikte afbeeldingen, het bedenken van innovatieve marketingstrategieën en creatieve teksten.

Mogelijk zitten jouw concullega’s nog te zwoegen met ellenlange brainstorms en dure fotografen, terwijl jij de vruchten / conversies plukt dankzij een impuls in jouw marketing met AI.

 

Hyper-Personalisatie met AI 🧔🏻‍♂️ 

AI maakt het mogelijk om boodschappen en advertenties op maat te maken voor individuele klanten op een schaal die voorheen ondenkbaar was. Met behulp van AI kunnen bedrijven dieper gaan qua tekst, inspiratie en advertenties.

Dit stelt ons in staat om advertenties en content te creëren die perfect aansluiten bij de behoeften van elke specifieke klant.

Of het nu gaat om een medewerker in een magazijn, een gepassioneerde sportliefhebber of een fervente surfer. AI stelt bedrijven in staat om hun ideeën tot leven te brengen.

Zonder de kosten van dure fotografen of tekstschrijvers.

SEA specialist met AI focus 🧐

AI afbeelding in een YouTube Ad

Zoekmachine adverteren (SEA) krijgt een krachtige impuls met AI. Als SEA Specialist met expertise in AI, ben ik in staat om advertentiecampagnes te optimaliseren met behulp van geavanceerde AI-technieken, waardoor je advertentiebudget efficiënter wordt besteed.

  • Bewezen hogere interactiescores en CTR met AI
  • Uitgebreide A/B testen mogelijk met diverse unieke en opvallende AI gegenereerde content
  • ROI (return on investment) is in alle toepassingen hoger gebleken 
  • Geen onnodige kosten aan fotografie of designers, omdat AI de taak van designer / fotograaf in één over kan nemen met onze tooling
 

Wij stellen standaard toegang tot AI voor bedrijven ter beschikking wanneer je kiest voor een Google Ads (SEA) traject met COMMAR.

AI afbeelding in een Google Ads Display advertentie

AI Specialist en marketeer Jeroen, aangenaam 🙋🏼‍♂️

Mijn naam is Jeroen Terhoeve, en in 2018 behaalde ik mijn bachelor in Communicatie met een specialisatie in digitale marketing.

Tijdens mijn studie raakte ik al gefascineerd door de mogelijkheden van online marketing, en ik specialiseerde me al snel in Google Ads, SEO en het volledige scala aan Google-tools, zoals Google Tag Manager.

Deze vroege interesse en specialisatie legden de basis voor mijn toekomstige carrière in de digitale marketingwereld.

Na mijn afstuderen kreeg ik de kans om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen als online marketeer bij een modern reclamebureau en een internationaal bedrijf in de goudhandel.

Gedurende deze tijd kon ik me onderscheiden in het vakgebied en klom ik op tot de positie van Senior, met een bijzondere focus op SEO en SEA. Deze ervaring heeft mijn begrip van de complexe dynamiek van online marketing versterkt en me geleerd hoe ik optimaal kan inspelen op de voortdurend evoluerende digitale landschappen. 

Vandaag de dag kun je me vinden in Dordrecht, waar ik samen met mijn team werk vanuit ons eigen kantoor met COMMAR. Ons kantoor, gelegen langs de Oude Maas, dient als bron van inspiratie en innovatie.

Vanuit hier helpen we met de implementatie van AI voor bedrijven. Als AI en SEA specialist kun je mij daarvoor ook inhuren. Denk aan trainingen, implementatie in jullie bedrijfsvoering of AI voor marketing.

AI voor marketing inzetten?

Jeroen Terhoeve
Online marketing specialist

+31 6 38141486

Inhoud van deze pagina

Onze expertise inzetten.

Samenwerken met ons? Met enthousiasme zetten we onze kennis in voor jouw project.